Giriş Kayıt

Zack Snyder'in Yeni Projesi Büyük Bütçeli Zombi Filmi Army of the Dead Olacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 30 Ocak 2019 13:12

663 

resim

Justice League’in ardından nasıl bir projeyle geri döneceği merak konusu olan Zack Snyder, Netflix’in büyük bütçeli zombi filmi Army of the Dead’in yönetmenliğini üstlenecek.

Warner Bros ile yaşadığı anlaşmazlıklar ve ailevi sorunları nedeniyle Justice League’den henüz yapım aşaması devam ederken ayrılan Zack Snyder‘ın DC uyarlamalarından sonra nasıl bir film ile geri döneceği merak ediliyordu. Yönetmen daha önce sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla birkaç farklı proje üzerinde çalıştığını ima etmiş fakat bir sonraki projesinin hangisi olacağı hakkında kesin bir bilgi vermemişti.

Ancak Snyder’in Justice League sonrası hangi filmle geri döneceği nihayet netlik kazandı. Snyder’in Netflix orijinal filmi olacak Army of the Dead‘in yönetmenliğini üstleneceği açıklandı. Snyder’in eşi Deborah Synder ile birlikte kurduğu yeni film şirketi Stone Quarry de Army of the Dead’in yapımcılığını üstlenecek.

Army of the Dead büyük bütçeli bir zombi filmi olacak. Hikâyesini Snyder’in kaleme aldığı filmin senaryosunu daha önce Awake ve King Arthur: Legend of the Sword gibi filmlere imza atan Joby Harold yazacak.


resim

Las Vegas’ta patlak veren bir zombi istilası sırasında geçen film; bu kaos esnasında karantina bölgesine girerek tarihin en büyük soygunlarından birini gerçekleştirmek için eski askerlerden oluşan bir ekip kuran bir adamın hikâyesini anlatıyor.

Netflix’le çalışan diğer sinemacılar gibi Zack Snyder de stüdyonun kendisine sunduğu kreatif özgürlükten son derece memnun görünüyor. Bu kez üzerinde herhangi bir baskı olmadığını söyleyen Snyder, belki de ilk kez kendi vizyonunu tam olarak yansıtabileceği bir filme imza atacağını söylüyor.

Snyder, zombi filmlerine oldukça aşina bir isim. Yönetmen daha önce 2004 yapımı Dawn of the Dead yeniden çevriminde de kamera arkasına geçmişti. Dawn of the Dead ile George Romero’nun sevilen korku klasiğine yaraşır bir yeniden çevrime imza atan Snyder’in Army of the Dead’de nasıl bir iş çıkaracağını merakla bekliyoruz.


Army of the Dead
2021
Army of the Dead
Aksiyon / Suç / Korku148 dk

Yönetmen: Zack Snyder
Doğup büyüdüğü Las Vegas'tan ayrılmak zorunda kalmış eski bir zombi savaşı kahramanı olan ve artık evi olarak gördüğü bir kasabanın dışındaki hamburgercide çalışan Scott Ward, kumarhane patronu Bly Tanaka'dan inanılmaz bir teklif alır: Şehir 32...
5.8 (189,809 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film