Giriş Kayıt

Tom Holland ve Mark Wahlberg’li Uncharted Filminden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 22 Ekim 2021 13:46

348 

resim

Tom Holland ve Mark Wahlberg’li Uncharted filminden ilk fragman yayınlandı. Ruben Fleischer’in yönettiği film, 18 Şubat 2022’de vizyona girecek.

David O. Russell, Shawn Levy ve Dan Trachtenberg gibi yönetmenlerin denemelerine rağmen uzun yıllar hazırlık aşamasında kalan ve bir türlü çekilemeyen Uncharted filminde, başrol için Tom Holland, filmi yönetmesi için de Ruben Fleischer ile anlaşılmıştı. 2017 yılından beri yapım aşamasında olan filmin vizyon tarihi pandemi sebebiyle defalarca ertelenmişti. 18 Şubat 2022’de vizyona girmesi planlanan filmden ilk fragman yayınlandı.

Sony’nin PlayStation oyun konsolları için hazırlanan ve oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Uncharted‘ın film uyarlamasında Tom Holland’a başarılı oyuncu Mark Wahlberg eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Sophia Ali, Tati Gabrielle gibi isimler yer alıyor.

Filmde Mark Wahlberg, video oyunu serisinin sevilen karakterlerinden Victor Sullivan’a hayat veriyor. Tom Holland’ın hayat verdiği Nathan Drake, Victor Sullivan’ı bir akıl hocası ve baba figürü olarak görüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Grey’s Anatomy dizisinden tanıdığımız, Chloe Frazer rolüne hayat veren Sophia Ali ile birlikte geçtiğimiz yıl ilk Oscar adaylığını kazandığı Acı ve Zafer – Dolor y Gloria ile adından övgüyle söz ettiren Antonio Banderas da yer alıyor. Senaryosu Iron Man filminin senaristleri Art Marcum ve Matt Holloway tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise Ruben Fleischer bulunuyor.

18 Şubat 2022’de vizyona girecek olan Uncharted filminden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Uncharted
2022
Uncharted
Aksiyon / Macera116 dk

Yönetmen: Seth Gordon, Ruben Fleischer
Yetenekli genç hırsız Nathan Drake, 500 yıl önce Ferdinand Magellan’ın kaybettiği bir serveti kurtarmak için deneyimli hazine avcısı Victor “Sully” Sullivan tarafından işe alınır. İkili için bir soygun olarak başlayan iş, kendisinin ve ailesinin gerçek...
6.3 (263,502 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film