Giriş Kayıt

The Power of the Dog’un Başrollerini Benedict Cumberbatch ve Elisabeth Moss Üstlenecek


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 07 Mayıs 2019 14:52

379 

resim

Usta yönetmen Jane Campion’ın, Thomas Savage’ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanacak yeni filmi The Power of the Dog’un başrollerinde Benedict Cumberbatch ve Elisabeth Moss yer alacak.

Erkek hakimiyetinin egemen olduğu sinemada kadınların dünyasına ışık tuttuğu filmleri ile tanınan, zamanımızın en başarılı ve hatırı sayılır yönetmenlerinden Jane Campion, filmlerinde kadın karakterleri olağanüstü bir şekilde tasvir etmesiyle izleyicinin aklında yer etti.

The Piano, The Portrait of a Lady, Holy Smoke!, An Angel at My Table gibi sinema tarihinin harikulade filmlerine imza atan Campion, aynı zamanda yaratıcısı olduğu Top of the Lake dizisiyle de televizyon dünyasındaki varlığını sürdürüyor. En son 2009 yapımı Bright Star‘a imza atan yönetmen, uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönüyor. Jane Campion, Thomas Savage‘ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanacak The Power of the Dog‘un yönetmen koltuğuna oturacak.

Variety’nin haberine göre son olarak Avengers: Endgame‘de sinemaseverlerin karşısına çıkan Benedict Cumberbatch ile The Handmaid’s Tale dizisindeki etkileyici performansı ile adından söz ettiren ve Jane Campion’la Top of the Lake dizisinde birlikte çalışan Elisabeth Moss, filmin başrollerinde yer alacak.


resim

The Power of the Dog, Montana’da büyük bir çiftliğin sahibi olan Phil ve George Burbank kardeşleri odak noktasına alıyor. Benedict Cumberbatch, kardeşlerden huysuz ve zalim olan Phil’i canlandıracak. Elisabeth Moss ise Phil’in titiz kardeşi George’un eşi Rose’a hayat verecek. Hikâye; George’un Rose ile gizlice evlendiğini duyan Phil’in, Rose’un oğlu Peter’ı bir piyon olarak kullanarak onu yok etmek için amansız bir savaş başlatmasını konu alıyor.

Jane Campion, The Power of the Dog için “sinemaya uyarlanmayı hak eden muhteşem bir roman” açıklamasını yapıyor ve romanla ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getiriyor: “Beni ele geçiren bu hikâyeyi sürekli düşünmeden duramıyorum. Hikâye; erkeklik, nostalji ve ihanet temalarının sarhoş edici bir karışımı. Sonu tatmin edici ve beklenmedik. Erkek başrollerle çalışacağım ilk filmim olacak ki bu da çok heyecan verici bir şey. Kardeşi George’un eşi ve oğluna karşı savaş açan Phil oldukça karizmatik ve karmaşık bir karakter.”

Tıpkı Campion’ın dediği The Power of the Dog, yönetmenin erkek karakterler üzerine bir hikâye anlatacağı ilk filmi olacak. Film çekmesine hasret kaldığımız yönetmenin, romanı beyazperdeye nasıl aktaracağını merak ediyoruz. Oyuncuların yoğun programından dolayı filmle ilgili ön çalışmaların bu yılın sonlarında başlanması bekleniyor. Yakın bir zamanda George karakterini kimin canlandıracağını öğrenmeyi umuyoruz.








Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film