Giriş Kayıt

The Last Days of American Crime’dan İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 22 Mayıs 2020 18:00

457 

resim

Netflix filmi The Last Days of American Crime’dan ilk fragman yayınlandı. Édgar Ramirez, Anna Brewster ve Michael Pitt’in başrollerini üstlendiği film, 5 Haziran’da izleyici ile buluşacak.

Suçun hüküm sürdüğü Amerika sokaklarında tam anlamıyla bir koas hakimdir. Hükûmet ise vatandaşların yasa dışı faaliyetlerini tamamen ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Amerika’da alternatif bir gelecekte, hükûmet geliştirdiği bir silahla suç işlemeyi durduracak bir hamle yapmak üzeredir. İnsanları donduran ve zihnini etkileyerek suç işlemesini imkansız hale getiren bir sinyal yayan silah geliştirmiştir. Bu silah ile bir banka soygununda ağabeyini kaybeden Graham, hayatlarını kurtaracak son bir soyguna girişir.

Filmin başrollerinde Gold, Carlos, Wasp Network gibi yapımlarla tanınan ve César ödüllü Venezuelalı aktör Édgar Ramirez, Versailles dizisiyle çıkış yapan Anna Brewster ve Michael Pitt yer alıyor. Oyuncu kadrosunda onlara Sharlto Copley ve Patrick Bergin gibi isimler eşlik ediyor.

ilmin yönetmen koltuğunda Transporter 3, Taken 2, Taken 3, ve Columbiana gibi filmlerden bilinen Olivier Megaton oturuyor. Filmin senaryosunu ise Stranger Things dizisinde showrunner olan, Last Resort dizisinin yaratıcıları arasında yer alan ve Oblivion, November Man gibi filmlerin senaristi Karl Gajdusek kaleme aldı.

Rick Remender ve Greg Tocchini’nin 2009 yılında yayımlanan aynı adlı çizgiromanından uyarlanan The Last Days of American Crime, 5 Haziran’da Netflix’te gösterime girecek.

Yıllardır sinemaya uyarlanması gündemde olan ve bir dönem F. Gary Gray’in yöneteceği, Sam Worthington’ın başrolünü üstleneceği versiyonla çekilmeye çok yaklaşan The Last Days of American Crime’ın nihayet çekilen bu versiyonunda nasıl bir iş ortaya koyulduğunu bekleyip göreceğiz.


The Last Days of American Crime
2020
The Last Days of American Crime
Aksiyon / Suç / Gerilim148 dk

Yönetmen: Olivier Megaton
Çok uzak olmayan bir gelecekte ABD hükümeti, suçun tam anlamıyla ortadan kalmasını sağlayacak bir plan üzerinde çalışmaktadır. Bu amaçla, insanların yasa dışı eylemlerde bulunmasını imkansız hale getirecek sinyal yayan bir teknoloji geliştirilir. Bu...
3.8 (12,494 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film