Giriş Kayıt

Terminator: Dark Fate’ten Yeni Bir Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 18 Ekim 2019 11:11

1176 

resim

Deadpool ile tanınan Tim Miller’ın yönettiği, Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton’lı Terminator: Dark Fate’ten yeni bir fragman yayınlandı. James Cameron’ın yapımcılığını üstlendiği film, 1 Kasım’da vizyona girecek.

Aksiyon ve bilimkurgu klasikleri arasında yer alan Terminator, önümüzdeki ay yeni bir filmle beyazperdeye geri dönecek. 2017 yılında serinin haklarını geri alan James Cameron‘ın yapımcılığını üstlendiği yeni Terminator filminin yönetmen koltuğunda Deadpool ile tanınan ve bu yıl Love, Death & Robots ile adından söz ettiren Tim Miller oturuyor.

James Cameron ve Tim Miller’ı bir araya getirmesiyle heyecan yaratan Terminator: Dark Fate, 1991 yapımı Terminator 2: Judgment Day’den sonra çıkan Terminator filmlerini görmezden gelerek, Cameron’ın yönettiği ilk iki filmin devamı niteliğinde olacak. Terminator 2: Judgment Day’den sonra çıkan tüm Terminator filmlerinin beklentilerin altında aldığı göz önüne alındığında, serinin geleceği için bu son derece yerinde bir karar olarak görülüyor.

Terminator 2: Judgment Day’in izinden giden Dark Fate, geçtiğimiz günlerde Amerika’da yayınlanacak filmleri derecelendiren MPAA’den R, yani 18+ yaş sınırı alarak Judgment Day’den beri 18+ yaş sınırı alan ilk Terminator filmi oldu. Tanıtım çalışmalarında filmin bu yanına da dikkat çekmek isteyen Paramount, filmden 18+ yaş sınırı olan yeni bir fragman yayınladı.

resim

T-800 rolüyle Arnold Schwarzenegger ve Sarah Connor karakteriyle Linda Hamilton’ın geri döneceği Dark Fate’te bu iki usta isme genç oyuncular eşlik edecek. Halt and Cath Fire dizisiyle çıkış yakalayan Mackenzie Davis‘in Hamilton ve Schwarzenegger ile başrolleri paylaşacağı filmin oyuncu kadrosunda Gabriel Luna, Natalia Reyes ve Diego Boneta gibi isimler yer alıyor. Şu ana kadar yayınlanan fragmanlara bakılırsa Gabriel Luna, bugüne kadar gördüğümüz en ölümcül robotlardan birine hayat verecek.

Filmin senaryosunu; James Cameron’ın David S. Goyer ve Justin Rhodes ile birlikte yazdığı hikâyeden yola çıkarak Rhodes ve Billy Ray kaleme aldı.

Türkiye’de 1 Kasım’da vizyona girecek olan Terminator: Dark Fate’ten yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Terminator: Dark Fate
2019
Terminator: Dark Fate
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu128 dk

Yönetmen: Tim Miller
Dani Ramos gelecekten gelen bir katil robot tarafından kovalanmaktadır. Ancak Dani, bu robot hayatına girmeden önce son derece sıradan bir yaşama sahiptir. Terminator ise serinin ilk iki filmindeki gibi yüksek teknolojiyle uyumlu likid metalden oluşan bir katil robottur....
6.2 (194,491 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film