Giriş Kayıt

Taika Waititi Star Wars Evreninde Geçen Yeni Bir Film Yazıp Yönetecek


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 05 Mayıs 2020 16:26

393 

resim

Taika Waititi Star Wars evreninde geçen yeni bir film yazıp yönetecek. Waititi filmin senaryosunu 1917’nin Oscar adayı senaristi Krysty Wilson-Cairns ile birlikte kaleme alacak.

Yeni Star Wars üçlemesinin sona ermesinin ardından bu evrenin geleceğini şekillendirmek için çalışmalara hız veren Lucasfilm, yeni bir Star Wars filmi hazırlaması için Taika Waititi ile anlaşarak bugüne kadarki en heyecan verici Star Wars projelerinden biri için ilk adımı attı.

Jojo Rabbit’ten sonra zaman kaybetmeden yeni filmi Next Goal Wins’e geçen, bu filmden sonra da Thor: Love and Thunder’a geçmesi beklenen Waititi’nin bir Star Wars filmi çekebileceği bir süredir konuşuluyordu. Ocak ayında Lucasfilm’in bu evrende geçen yeni bir film için Waititi ile görüştüğü ortaya çıkmış, ancak başarılı yönetmen daha sonra verdiği bir demeçte bir anlaşma olmadığını söyleyerek bu söylentilerin gündemden düşmesine neden olmuştu. Görünen o ki aradan geçen sürede taraflar anlaşmaya varmış. Zira Waititi’nin bir Star Wars filmi yöneteceğine dair bu haber doğrudan Star Wars’un resmi hesabından paylaşıldı.

Taika Waititi, Star Wars evrenine yabancı bir isim değil. Beğeniyle karşılanan Star Wars dizisi The Mandalorian’da IG-11’ı seslendiren Waititi, aynı zamanda dizinin ilk sezonunun son bölümünü de yönetti.

Waititi’nin hazırlayacağı bu yeni Star Wars filmi hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak Lucasfilm tarafından yapılan açıklamada başarılı yönetmenin filmin senaryosunu 1917 ile Oscar adaylığı kazanan Krysty Wilson-Cairns ile birlikte kaleme alacağı duyuruldu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta ortaya çıkan, Leslye Headland‘in hazırlayacağı yeni Star Wars dizisi de Lucasfilm tarafından resmen duyuruldu.

Untitled Taika Waititi Star Wars Film
2024
Untitled Taika Waititi Star Wars Film
Aksiyon / Macera / Fantastik / Gizem / Bilim-Kurgu / Gerilim

Yönetmen: Taika Waititi

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film