Giriş Kayıt

Sundance Film Festivali'nde Beğeniyle Karşılanan The Death of Dick Long'dan Fragman Geldi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 17 Ağustos 2019 10:00

494 

resim

Swiss Army Man ile dikkat çeken Daniel Scheinert’in Sundance Film Festivali’nde beğeniyle karşılanan yeni filmi The Death of Dick Long’dan fragman yayınlandı.

İlk uzun metrajlısı olan Swiss Army Man ile son yılların en tuhaf filmlerinden birine imza atan Daniel Scheinert, bu yıl ikinci uzun metraj filmi ile sinemalara geri döndü. Scheinert’in yönetmenliğini üstlendiği The Death of Dick Long, Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde izleyicilerin karşısına çıktı. Festivalin NEXT bölümünde gösterilen film, sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

Alabama’da, herkesin birbirini tanıdığı ufak bir kasabada geçen film, üç yakın arkadaşın bir gece eğlenmek için bir araya gelmesiyle başlıyor. Ancak Dick tuhaf bir şekilde ölünce, Zeke ve Earl kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde buluyorlar. Zeke ve Earl, Dick’in ölümüne neden olan tuhaf olayları açıklamama konusunda kararlıdır. Ancak haberlerin hızla yayıldığı bu küçük kasabada, böylesine bir sırrı saklamak beklediklerinden çok daha zor olacaktır.

Kara komedi türündeki The Death of Dick Long; Dumb and Dumber ile Coen Kardeşler filmlerinin karışımı olarak tanımlanıyor. Tek başına bu tanımlama bile, Schienert’in bir kez daha izleyicilere alışılmadık bir deneyim yaşatacağının habercisi.

Michael Abbott Jr. ve Andre Hyland’ın başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Virginia Newcomb, Sarah Baker, Jess Weixler, Poppy Cunningham gibi isimler yer alıyor.

ABD’de 27 Eylül’de gösterime girecek olan filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği belirsizliğini koruyor.



The Death of Dick Long
2019
The Death of Dick Long
Komedi / Suç / Dram100 dk

Yönetmen: Daniel Scheinert
Bir müzik grubunun provasının sonu ne kadar kötü bitebilir ki? Grup üyelerinden birinin ölmesi dışında... Swiss Army Man filminin yönetmenlerinden Daniel Scheinert, bizi Amerika'nın güneyinde isimleri ile lakaplarının alakası olmayan insanların yaşadığı...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film