Giriş Kayıt

Shazam'dan Fragman Müjdeli Yeni Poster Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 07 Aralık 2018 15:31

224 

resim

DC çizgi romanlarından uyarlanan Shazam yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geri sayım devam ederken kahramanımızın yer aldığı yeni bir poster paylaşıldı.

Aralık ayı oldukça hız başladı. Hepimiz merakla Avengers 4 fragmanını bekliyoruz. Fakat o arada önce Captain Marvel fragmanı geldi. Ardından da Spider-Man Far From Home ilk fragmanıyla boy gösterecek deniyor. Bu sırada Shazam “Ben de buradayım” dedi.

Paylaşılan yeni posterde Shazam’ı ağzında pembe sakızı, elinde telefonuyla tam bir ergen olarak görüyoruz. Filmin adının altında da “Söylemen yeter” sloganını görüyoruz. Bu fragmanın ardından Zachary Levi kendi Instagram hesabı üzerinden “yeni fragmanın önümüzdeki yılın başında” geleceğini müjdeledi. Yönetmenliğini David F. Sandberg’in üstlendiği filmin 5 Nisan 2019‘da vizyona gireceğini hatırlatalım.


resim

Shazam!
2019
Shazam!
Aksiyon / Macera / Komedi / Fantastik132 dk

Yönetmen: David F. Sandberg
Herkesin içinde bir süper kahraman yatar, kimileri için bu birkaç sihirli sözcük ile ortaya çıkabilir! 1939 yılında yaratılan süper kahraman Shazam, genç Billy Batson'ın ihtiyaç anlarında sihirli sözcükleri söyleyerek dönüşebildiği bir süper kahraman....
7.0 (387,372 Oy)

Kaynak: Saklı Kumanda


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film