Giriş Kayıt

Searching'in Devam Filmi İçin Hazırlıklara Başlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 15 Ağustos 2019 15:23

612 

resim

Geçtiğimiz yıl Sundance Film Festivali’nin dikkat çekici yapımları arasında yer alan ve dünya genelinde 75 milyon dolar hasılata ulaşarak sürpriz bir başarıya imza atan Searching’in devam filmi için hazırlıklara başlandı.

Son yıllarda sinema dünyasında görmeye başladığımız, hikâyenin bir bilgisayar ekranı üzerinde anlatıldığı filmlerin en iyi örnekleri arasında yer alan Searching, geçtiğimiz yıl vizyona girmiş ve sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Dünya prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nde ilgiyle karşılanan filmin hakları, Sony Pictures Worldwide tarafından 5 milyon dolara alınmış, oldukça düşük bütçesine karşın dünya genelinde 75 milyon dolar hasılata ulaşarak Sony adına önemli bir başarıya imza atmıştı.

Searching gibi Sundance Film Festivali’nde çıkış yapan filmler genelde devam filmlerini gördüğümüz yapımlar olmasa da, filmin gişede yakaladığı başarı bir devam filmini beraberinde getirmiş gibi görünüyor. Deadline’ın haberine göre Sony çatısı altında yer alan Stage 6 Films, Searching’in devam filmi için hazırlıklara başladı.

Aneesh Chaganty‘nin yönettiği, John Cho ve Debra Messing‘in başrollerini üstlendiği Searching, kaybolan kızını bulmak için geride bıraktığı bilgisayarında ipuçları arayan ve bilgisayar ekranında yaptığı görüşmelerle kızı hakkında bilgi toplamaya çalışan bir babanın hikâyesini anlatıyordu.

Devam filminde ilk filmden bağımsız bir hikâye anlatılacağı için John Cho ve Debra Messing gibi isimlerin devam filmi için geri dönmesi beklenmiyor. Ancak ilk filmi hazırlayan, kamera arkasındaki ekibin devam filmi içni yeniden bir araya gelebileceği söyleniyor. Aneesh Chaganty ve Sev Ohanian’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcıları arasında Night Watch ve Wanted gibi filmlerle tanınan Timur Bekmambetov da yer alıyordu.

Devam filmi henüz yapım sürecinin ilk aşamalarında olduğu için filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve ne zaman vizyona gireceği gibi detaylar şimdilik belirsizliğini koruyor.


Searching
2018
Searching
Dram / Gizem / Gerilim102 dk

Yönetmen: Aneesh Chaganty
Searching, kaybolan kızını bulmak için bilgisayar üzerinden araştırmaya başlayan bir babanın yaşadıklarını konu ediyor. David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından...
7.6 (180,953 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film