Giriş Kayıt

Sean Penn’in Yönetip Başrolünde Yer Aldığı Flag Day Filminden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 29 Temmuz 2021 16:03

362 

resim

74. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan, Sean Penn’in yönettiği ve başrolünü kızı Dylan Penn ile paylaştığı Flag Day filminden ilk fragman yayınlandı.

Mystic River ve Milk filmlerindeki performansıyla iki kez Oscar kazanan Sean Penn, çok iyi filmlerde rol alıp, çok iyi oyuncularla çalışmasının yanı sıra yönetmenlik alanında da başarısını kanıtlayan bir isim. Özellikle gerçek bir yaşam hikâyesinden sinemaya uyarlanan 2007 yapımı Into the Wild, Sean Penn’in yönetmenlik konusunda çıtayı arşa çıkardığı bir yapım.

Yönetmenlik kariyerinin zirve noktası olarak değerlendirebileceğimiz Into the Wild’dan sonra yönettiği The Last Face ile aynı etkiyi yaratamayan Sean Penn, yepyeni bir projeyle yönetmen koltuğuna geri dönüyor. Uzun bir aradan sonra Sean Penn, yönetmenliğini üstlenip başrolünde yer aldığı Flag Day filmiyle Cannes’da boy gösterdi. Film, 74. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarıştı ve eleştirmenlerden ortalama yorumlar aldı.

resim

Filmin ilgi çekici bir diğer özelliği ise Sean Penn’in filmin başrolünü kızı Dylan Penn ile paylaşıyor olması. Aynı zamanda Sean Penn’in oğlu Hopper Jack Penn de filmde ikiliye eşlik ediyor. Ayrıca, Katheryn Winnick, Josh Brolin, Norbert Leo Butz, Dale Dickey, Eddie Marsan ve Bailey Noble da filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Black Mass, Get on Up ve Edge of Tomorrow’un senaristi Jez Butterworth‘ün senaryosunu kaleme aldığı film, Jennifer Vogel’ın anılarından beyazperdeye uyarlandı. Film, bir kadının, kendisine karşı sevgi dolu olan fakat dolandırıcı olarak yaşamını sürdüren babasıyla arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Dylan Penn, filmin ana karakteri Vogel’a hayat verirken; Sean Penn de Vogel’ın babasını canlandırıyor.

ABD’de 20 Ağustos’ta sınırlı sayıda salonda vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netlik kazanmadı. Filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Flag Day
2021
Flag Day
Suç / Dram109 dk

Yönetmen: Sean Penn
Jennifer Vogel'in ünlü anı kitabı Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life'ın bir uyarlaması olan Flag Day, yazarın dolandırıcı babası John Vogel ile zorlu ilişkisini anlatıyor. Sık sık yasaların yanlış tarafında faaliyet gösteren...
5.4 (3,643 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film