Giriş Kayıt

Quentin Tarantino, Star Trek Filminin Gerçeğe Dönüşmeyebileceğini Açıkladı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 18 Aralık 2019 12:33

384 

resim

Son filminin ne olacağı merak konusu olan Quentin Tarantino, bir Star Trek filmi yönetme fikrine artık pek sıcak bakmadığını ifade etti.

Bu yıl kendi değerlendirmesiyle dokuzuncu filmi olan Once Upon a Time… in Hollywood ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Quentin Tarantino, filmin tanıtım çalışmaları kapsamında verdiği röportajlarda, onuncu filminin ardından film yönetmeyi bırakacağı yönündeki açıklamalarını yineledi. Bu da yönetmenin son filmi için hangi projeyi seçeceği sorusunu gündeme taşıdı.

Tarantino’nun son filmi olabileceği konuşulan bu projelerden biri de yeni Star Trek filmiydi. Bu yılın başında 18 yaş sınırı alacak yeni bir Star Trek filmi için bir fikri olduğunu söyleyen Tarantino, haziran ayında yaptığı açıklamada Mark L. Smith‘in kaleme aldığı senaryonun tamamlandığını açıklamıştı. Usta yönetmen o dönemde yaptığı açıklamada bu filmi yönetmeyi de düşündüğünü ifade etmişti.

Tarantino’nun bu açıklamaları yönetmenin son filminin Star Trek olabileceğini düşündürmüştü. Ancak son günlerde yaptığı açıklamalar yönetmenin arada geçen sürede fikrini değiştirdiğini gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeçte son filminin Kill Bill: Vol. 3 olabileceğini açıklayan Tarantino, Star Trek filmini yönetme fikrinden soğuduğunu söyleyerek Kill Bill: Vol. 3’nin son filmi olma ihtimalini daha da kuvvetlendirdi.

resim

Consequence of Sound’a konuşan Tarantino, Star Trek filminden ayrı bir yöne doğru gittiğini, fakat henüz bu konuda Star Trek’in yapımcıları ile konuşmadığını açıkladı.

Star Trek serisinin haklarını elinde bulunduran ViacomCBS’in CEO’su olan Bob Bakish, daha bu sabah yaptığı açıklamada iki yeni Star Trek filminin hazırlık aşamasında olduğunu açıklamıştı. Bunlardan birinin Noah Hawley tarafından hazırlanacak yeni Star Trek filmi olacağı biliniyor. Diğerinin ise Tarantino’nun projesi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak yönetmenin son açıklamaları bunun farklı bir proje olabileceğini gösteriyor. Öte yandan Tarantino henüz yapımcılarla iletişime geçmediği için Bob Bakish’in projeyi hâlâ aktif olarak değerlendirmiş olması da mümkün. Bir diğer ihtimal de stüdyonun bu filmi Tarantino’suz da olsa hayata geçirmesi. Her ne kadar filmin fikri Tarantino’dan çıkmış olsa da senaryoyu Mark L. Smith kaleme aldı. Bu yüzden Tarantino doğrudan dâhil olmadan da bu proje hayata geçirilebilir.

Quentin Tarantino's Untitled Star Trek Project
Quentin Tarantino's Untitled Star Trek Project
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu / Gerilim

Yönetmen: Quentin Tarantino

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film