Giriş Kayıt

Peaky Blinders Filmi için Start Veriliyor: Cillian Murphy de Kadroda


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 06 Haziran 2024 10:31

204 

resim

Peaky Blinders filmi uzun zamandır beklenen bir projeydi ve yayın devi Netflix nihayet resmi açıklamayı yaptı. Ayrıca hayranların favorisi Thomas Shelby karakterine hayat veren Cillian Murphy de filmde yer alıyor.

Şirketin dün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada senaryonun bir görüntüsü ve projeye dahil olan bazı isimler yer alıyor. Senaryosu Steven Knight tarafından yazılan film, Tom Harper tarafından yönetilecek. Murphy ise uzun süredir doğrulanması beklenen film hakkında bazı açıklamalar yaptı.

"Öyle görünüyor ki Tommy Shelby'nin benimle işi bitmemiş... Peaky Blinders'ın film versiyonunda Steven Knight ve Tom Harper ile tekrar çalışacak olmak sevindirici" diyor Shelby. "Bu iş hayranlarımız için."

resim

Deadline'ın haberine göre Peaky Blinders filmi için prodüksiyon çalışmaları önümüzdeki yıl başlayacak. Projeye dahil olan yapımcılar arasında Caryn Mandabach, Knight, Murphy ve Guy Heeley bulunuyor. İdari yapımcılar ise Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren ve David Mason. Filmin senaryo detayları hâlâ belirsiz, fakat Knight'ın Deadline'a yaptığı 2022 tarihli açıklamaya göre film İkinci Dünay Savaşı sırasında geçecek.

Knight'ın sözleri, "Bu filmin yapılacak olmasından büyük heyecan duyuyorum" şeklinde. "Peaky Blinders hikâyesi içinde özel bir yere sahip olacak. Hiçbir kısıtlamamız yok. Peaky Blinders'ı çatışma halinde göreceğiz."

Bununla beraber Peaky Blinders birden fazla projeyle geri döneceğe benziyor. Birkaç yıl önce final yapan ana dizinin dışında aynı evrende geçen iki spin-off projesi daha karşımıza çıkabilir. Bunların bir tanesiyse 20'nci yüzyılda Boston'da geçen ve Polly Gray karakterine odaklanan bir çalışma olabilir.

Peaky Blinders
Peaky Blinders
Yönetmen: Tom Shankland, Tom Harper


Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film