Giriş Kayıt

Park Hoon-Jung Filmi Night in Paradise, Venedik Film Festivali'ne Davet Edildi


  1. Haberler
  2. Sinema
SonNefesim - 08 Eylül 2020 15:55

511 

resim


Yönetmen Park Hoon-Jung'un son filmi “Night in Paradise” 77. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterime davet edildi.

Next Entertainment World firması Salı akşamı açıkladı, film Rekabet Dışı kategorisinde yer alacak.

"Night in Paradise" bu yıl davet edilen tek uzun metrajlı kore filmi ve Kim Jee-woon'un 73. festivalde gösterilen "The Age of Shadows" dan bu yana Venedik'e ulaşan ilk film.

Film, Tehlikenin eşiğindeki bir kadın ve gangsterlerin hedefi haline gelen bir adam etrafında dönüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Eom Tae-Goo, Jeon Yeo-Been ve Cha Seung-won yer alıyor.

Next Entertainment World'un duyurusunda, Yönetmen Park, "Güzel Jeju denizini ve gökyüzünü yakaladım ve kanla lekelenmiş bir hikayeyi anlattım" dedi. "Umarım seyirci sahne ve hikaye arasındaki zıtlığı görmeyi ilginç bulur."

Yönetmen Park'ın filmleri arasında " I Saw the Devil (2010)", "New World (2013)", "V.I.P (2017)" ve "The Witch: Part 1. The Subversion (2018)" yer alıyor.

77. Venedik Uluslararası Film Festivali 2 Eylül - 12 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

Night in Paradise
2020
Night in Paradise
Suç / Dram131 dk

Yönetmen: Hoon-jung Park
Kanlı bir trajedinin ardından hedef hâline gelen haksızlığa uğramış bir gangster, Jeju Adası'nda saklanırken ölümün eşiğindeki bir kadınla yakınlaşır. - Gönderen: vedatotur...



Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film