Giriş Kayıt

Noomi Rapace'li Netflix Filmi Close'dan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 07 Ocak 2019 17:43

633 

resim

Son olarak Bright’ta izlediğimiz Noomi Rapace’in başrolünde yer aldığı aksiyon türündeki Netflix filmi Close’dan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

İsveç yapımı The Girl with the Dragon Tattoo filminde canlandırdığı Lisbeth Salander karakteriyle tüm dünyada tanınan Noomi Rapace, Hollywood’a transfer olduktan sonra Ridley Scott, Brian De Palma, Guy Ritchie gibi önemli yönetmenlerle çalışma fırsatı bulmuştu.

Son zamanlarda Unlocked, What Happened to Monday gibi aksiyon filmleriyle kariyerini şekillendiren Rapace, Close‘da da benzer sularda yüzecek gibi görünüyor. Close, Noomi Rapace’in Bright’tan sonra rol aldığı bir başka Netflix projesi olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Close, zengin bir ailenin genç varisi Zoe’yi, adam kaçırma konusunda uzman bir gruba karşı korumakla görevli güvenlik uzmanı Sam’in yaşadıklarını konu alıyor. Sam, görev sırasında şeytani bir planı açığa çıkarırken, Zoe saldırganların hedefi hâline gelir. Filmde Sam’in, hem Zoe’yi korumasını hem de ona saldırganlara karşı koymayı öğretmesini izleyeceğiz. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla aksiyon ve gerilimin aynı potada eritildiği bir film izleyeceğiz.

Daha önce 2008 yapımı Lady Godiva ve 2014 yapımı Born of War‘u çeken Vicky Jewson‘ın yazıp yönettiği film, 18 Ocak‘ta Netflix’te yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda Indira Varma, Sophie Nélisse, Eoin Macken, Charley Palmer Rothwell gibi isimlerin de yer aldığı filmin Türkçe altyazılı fragmanını buradan izleyebilirsiniz.



Close
2019
Close
Aksiyon / Gerilim94 dk

Yönetmen: Vicky Jewson
Close, zengin bir mirasçıyı korumakla görevlendirilen terörle mücadele uzmanı olan Sam’in hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Sam, başarılı bir terörle mücadele uzmanıdır. Ancak o, kendisine verilen yeni görevi bu zamana kadar yaptığı işlere...
5.7 (27,354 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film