Giriş Kayıt

Michelle Williams ve Julianne Moore'lu After the Wedding'den İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 07 Haziran 2019 15:27

364 

resim

Michelle Williams ve Julianne Moore’un başrollerini paylaştığı After the Wedding yeniden çevriminden ilk fragman yayınlandı.

Susanne Bier’in yönettiği 2006 yapımı After the Wedding’in, başrollerini Michelle Williams ve Julianne Moore‘un paylaştığı aynı adlı yeniden çevirimi bu yıl sinemaseverlerle buluşacak. Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan film için tanıtım çalışmalarına başlayan Sony Pictures Classics, festivalde iyi bir izlenim bırakmayı başaran filmden ilk fragmanı yayınladı.

Filmin yönetmen koltuğunda daha önce The Rebound ve Wolves gibi filmlere imza atan Bart Freundlich oturuyor. Senaryo ise Freundlich ve kısa filmi Valgaften ile Oscar kazanan Anders Thomas Jensen işbirliğinde yazıldı.

2006 yapımı orijinalinden küçük farklar taşıyacak olan After the Wedding, bir sosyal hizmet görevlisi olan Isabel’in, yöneticisi olduğu kimsesizler yurdu için bir bağışçı ile tanışmak üzere Kolkata’ya gitmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor. Isabel, Theresa’nın eşi ve kızıyla tanıştığında, çıktığı yolculuğun beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl olacağını anlıyor. Freundlich filmde yaptığı küçük değişikliklerle öyküyü modern zamana uygun şekilde uyarlamayı amaçlıyor. After the Wedding, yeniden çeviriminde kadın baş karakterlerle izleyici karşısına çıkıyor. Film bu kez güçlü kadın figürleri öne çıkaran bir kararlılık öyküsü anlatıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Michelle Williams ve Julianne Moore’a Billy Crudup, Abby Quinn ve Will Chase eşlik ediyor.

Sundance Institute, festivaldeki prömiyerinin ardından filmle ilgili, “Freundlich, kesişen hayatların ve gizemli sırların öyküsünü anlatan bir sinema evreni yarattı… Hem Williams hem de Moore perdeye hükmettikleri inanılmaz performanslar sergiliyor. İki aktris de oynadıkları her sahneye nüans ve derinlik katıyor.” yorumlarını yapmıştı.

ABD’de 9 Ağustos 2019’da gösterime girecek olan After the Wedding’in Türkiye vizyon tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor.



After the Wedding
2019
After the Wedding
Dram112 dk

Yönetmen: Bart Freundlich
Genç bir kadın olan Isabel, yıllar önce birçok şeyi ardından bırakarak Hindistan’a yerleşir. Isabel burada bir yetimhanenin işletmesine yardım eder. Hayatını adadığı yetimhanenin koşullarını iyileştirmeye çalışan genç kadının yetimhaneyi ayakta...
6.3 (8,689 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film