Giriş Kayıt

Liam Neeson ve Lesley Manville'li Ordinary Love'dan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 21 Eylül 2019 17:40

772 

resim

Liam Neeson ve Lesley Manville’in başrollerini üstlendiği, sıradan bir aşkın sıra dışı öyküsünü anlatan Ordinary Love’dan ilk fragman yayınlandı.

Kuzey İrlandalı tiyatro yazarı Owen McCafferty‘nin senaryosunu kaleme aldığı Ordinary Love, sıradan bir aşka sıra dışı bir bakış sunuyor. Böyle bir iddiayla yola çıkan filmin sinopsisi şöyle: “Joan ve Tom uzun yıllardır evlidir. İlişkilerinde ancak bir ömrü beraber geçiren çiftlerin sahip olabileceği bir rahatlık vardır. Şefkat ve mizahla gösterilen derin bir sevgiyle bağlı olmanın getirdiği bir rahatlık. Ancak Joan’a meme kanseri teşhisi koyulunca takip eden tedavi süreci çiftin ilişkisine yeni bir boyut kazandırır ve Joan’a bir şey olursa ne olacağı sorusuyla yüzleşmek zorunda bırakır. Ordinary Love; aşkla, hayatta kalmayla ve hayatın her birimizin önüne attığı epik sorularla ilgili bir film.”

Filmde Joan’a Mike Leigh imzalı Another Year’da dikkatleri üzerine çektikten sonra Phantom Thread ile ilk Oscar adaylığını kazanan Lesley Manville hayat verirken, Tom’u son dönemde daha çok aksiyon filmlerinde gördüğümüz başarılı oyuncu Liam Neeson canlandırıyor.

Daha önce Cherrybomb ve Good Vibrations filmlerine imza atan Lisa Barros D’Sa ve Glenn Leyburn ikilisinin yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Manville ve Neeson’a David Wilmot, Amit Shah, Esh Alladi gibi isimler eşlik ediyor.

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportaj sırasında yıllar önce intikam peşinde koşarken siyahi bir adamı öldürmek istediğini söylemesiyle tepki çeken Liam Neeson’ın o dönemde vizyona giren Cold Pursuit filmi bu yorumlardan oldukça kötü etkilendiği için bu durumun Ordinary Love’ı da etkileyip etkilemeyeceği merak konusu.

Dünya prömiyerini geçtiğimiz günlerde 44. Toronto Film Festivali’nde yapan film, Birleşik Krallık’ta 6 Aralık’ta vizyona girecek. Filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.


Ordinary Love
2019
Ordinary Love
Dram / Romantik92 dk

Yönetmen: Lisa Barros D'Sa, Glenn Leyburn
Joan ve Tom uzun yıllardır evlidir. İlişkilerinde ancak bir ömrü beraber geçiren çiftlerin sahip olabileceği bir rahatlık vardır. Şefkat ve mizahla gösterilen derin bir sevgiyle bağlı olmanın getirdiği bir rahatlık. Ancak Joan’a meme kanseri teşhisi...
6.6 (5,282 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film