Giriş Kayıt

Korku Filmi Tarot'tan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 01 Şubat 2024 17:41

862 

resim

Sony Pictures, bu yılın sonlarında vizyona girecek olan ve eski adıyla Horrorscope olarak bilinen yeni korku filmi Tarot'un ilk fragmanını yayınladı.

Spenser Cohen ve Anna Halberg'in yazıp yönettiği film, tarot fallarının kutsal kuralını pervasızca ihlal eden bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor: Asla başkasının destesini kullanma!

Grup, lanetli kartların içinde sıkışıp kalmış, anlatılamaz bir kötülüğü farkında olmadan serbest bırakınca, arkadaşlar birer birer kaderle yüzleşirler ve fallarında çıkan gelecekten kaçmak için ölüme karşı bir yarışa girerler.

Screen Gems ve Alloy Entertainment'tan gelen projede Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika Vandanapu ve Jacob Batalon başrolleri paylaşıyor. Leslie Morgenstein, Elysa Koplovitz Dutton ve Scott Glassgold yapımcılığı üstleniyor.

Vizyon tarihi 10 Mayıs olan "Tarot", yaz sezonunun başlangıcında "Kingdom of the Planet of the Apes" ve "Back to Black" ile birlikte gösterime girecek ve büyük bir rekabetle karşı karşıya kalacak. Bununla birlikte, daha küçük bir bütçe ve daha niş bir türle filmin hala gişede patlama şansı var. Üstelik korku, sürekli olarak en kazançlı türlerden biri olduğunu kanıtlıyor.


Tarot
2024
Tarot
Korku92 dk

Yönetmen: Spenser Cohen, Anna Halberg
Bir grup arkadaş "Tarot" okumalarının kutsal kuralını (asla başkasının destesini kullanmamak) pervasızca ihlal edince, bilmeden lanetli kartların içine hapsolmuş tarifsiz bir kötülüğü serbest bırakırlar. Teker teker kaderleriyle yüz yüze gelirler...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film