Giriş Kayıt

Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni'nin 5. Fazı Hakkında Açıklamalarda Bulundu


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 24 Temmuz 2019 03:41

309 

resim

San Diego Comic-Con’da Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazında yer alacak film ve dizileri tanıtan Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, sinematik evrenin 5. fazını da şimdiden planladıklarını söyledi ve gelecek planları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumartesi günü San Diego Comic-Con’da bir panel düzenleyen Marvel, sinematik evreninin 4. fazında yer alacak film ve dizileri duyurdu. 2020 ve 2021 yılında vizyona girecek bu filmler hakkında ilk detayları da paylaşan Marvel, aynı zamanda sonraki yıllarda gelecek projelerine de kısaca değindi. Comic-Con’da yaptığı konuşmada; Oscar ödüllü oyuncu Mahershala Ali‘nin başrolünü üstleneceği yeni Blade filmi, Black Panther 2, Captain Marvel 2, Guardians of the Galaxy vol. 3, yeni bir Fantastic Four filmi ve tabii ki X-Men‘in gelecek planları arasında yer aldığını açıklayan Kevin Feige, panelden sonra MTV’ye verdiği röportajda bu projeler hakkında yeni detaylar paylaştı.

Yeni Blade filminin başrolünü üstlenecek Mahershala Ali’nin Comic-Con’daki Marvel paneline katılıp Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazında yer alacak oyuncular ile birlikte yer alması, Blade filminin de 4. fazda yer alabileceğini düşündürmüştü. Ancak Feige, Blade filminin sinematik evrenin 5. fazında yer alacağını açıkladı. Bu da filmi izlemek için en azından 2022’ye kadar beklememiz gerekeceğini gösteriyor. Feige ayrıca Blade filmi için Mahershala Ali’nin kendisiyle iletişime geçtiğini açıkladı. Green Book ile ikinci Oscar’ını kazanan Ali, hemen sonrasında Feige’yi arayarak yeni bir filmde Blade’e hayat vermek istediğini söylemiş.


resim

Blade’in sinematik evrenin 4. fazında yer alacağının düşünülmesinin bir diğer sebebi de Feige’nin 4. fazda 11 projenin yer aldığını açıklayıp sadece 10 projeyi duyurmasıydı. Blade ihtimalinin ortadan kalkmasının ardından 11. proje için en akla yatan seçenek yeni Spider-Man filmi gibi duruyor. Görünüşe göre Spider-Man: Homecoming ile başlayıp Far From Home ile devam eden yeni Spider-Man serisinin 3. filmi de Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazında yer alacak.

Öte yandan Feige, Marvel Sinematik Evreni’nin 5. fazını şimdiden planladıklarını ve bu aşamada yer alacak film ve dizilerin şimdiden belli olduğunu açıkladı. Hatta 5. fazda yer alacak projeleri de Comic-Con’da duyurmayı düşündüklerini fakat daha sonra bu karardan vazgeçtiklerini belirtti.

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazı 1 Mayıs 2020’de vizyona girecek Black Widow filmiyle start alacak. 5. faz içinse 2022’ye kadar beklememiz gerekecek.











Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film