Giriş Kayıt

Judd Apatow İmzalı The King of Staten Island Filminden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 11 Mayıs 2020 16:19

480 

resim

Judd Apatow imzalı The King of Staten Island filminden ilk fragman yayınlandı. Pete Davidson’ın başrolünü üstlendiği film, 12 Haziran’da VOD platformlarında izleyici ile buluşacak.

The 40 Year Old Virgin, Knocked Up, Funny People gibi geniş kitlelere ulaşan komedi filmlerinin yönetmeni olarak tanınan, aynı zamanda yapımcı olarak Girls, Superbad, Bridesmaids gibi başarılı işlere imza atan Judd Apatow, önümüzdeki ay yeni filmi ile izleyici karşısına çıkacak.

Saturday Night Live ile adını geniş kitlelere duyuran komedyen Pete Davidson‘ın başrolünü üstlendiği The King of Staten Island’ın dünya prömiyerini Tribeca Film Festivali’nde yaptıktan sonra 19 Haziran’da ABD’de vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle filmin vizyon programı iptal edilince, bunun yerine filmin 12 Haziran’da VOD platformlarında yayınlanacağı açıklandı.

Judd Apatow’un senaryosunu Pete Davidson ve Dave Sirus ile birlikte kaleme aldığı film, Davidson’ın hayatından izler taşıyor. Film, Staten Island’da büyüyen bir gencin hayatına odaklanıyor ve 11 Eylül’de babasını kaybetmesinden stand-up komedyeni olarak ilk kez sahneye çıkmasına uzanan hayat hikâyesini ekrana taşıyor.

The King of Staten Island’ın oyuncu kadrosunda Pete Davidson’a Marisa Tomei, Steve Buscemi, Pamela Adlon, Bill Burr, Machine Gun Kelly, Bel Powley, Kevin Corrigan, Domenick Lombardozzi gibi isimler eşlik ediyor.

12 Haziran’da VOD platformlarında yerini alacak olan film, 19.99 dolara 48 saatliğine kiralanabilecek.


The King of Staten Island
2020
The King of Staten Island
Komedi / Dram136 dk

Yönetmen: Judd Apatow
The King of Staten Island, yedi yaşındayken itfaiyeci olan babasını kaybeden, yirmilerinin ortasına geldiğinde dövme sanatçısı olmak isteyen fakat hayatına yön vermek için bir adım atamayan ve hırslı kardeşinin üniversiteye gitmesi sonrası annesiyle beraber...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film