Giriş Kayıt

Joker Filmiyle Çok Konuşulan Joaquin Phoenix'in Superboy Dizisindeki Görüntüsü Gündem Oldu


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 08 Ekim 2019 12:58

348 

resim

Joker filmiyle büyük yankı uyandıran Joaquin Phoenix’in, 1988-1992 yılları arasında yayınlanan ve Superman’in gençlik yıllarının anlatıldığı Superboy dizisindeki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Kısa bir süre önce tüm dünyayla aynı anda ülkemizde vizyona giren Joker filmi, çizgiroman uyarlamalarına getirdiği yeni ve farklı bakışıyla adından söz ettirirken; başrol oyuncusu Joaquin Phoenix‘in akıllara durgunluk veren performansıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Gladiator, Walk the Line, The Master filmleriyle Oscar’a aday gösterilen Joaquin Phoenix, şu sıralar Joker filmindeki performansıyla tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Bu filmle son yıllardaki unutulmaz performanslarına bir yenisini daha ekleyen Phoenix ile ilgili her yeni haber sinema gündeminin merkezine yerleşiyor.

Peki size Joaquin Phoenix’in, Joker filmiyle ilk kez bir çizgiroman karakterine hayat vermediğini söylersek ne dersiniz? Aslında küçük yaşlarda oyunculuğa başlayan Joaquin Phoenix, 1988-1992 yılları arasında yayınlanan ve Superman’in gençlik yıllarının anlatıldığı Superboy dizisinin bir bölümünde karşımıza çıkıyor.

Yayınlandığı dönemin ilgi çekici işlerinden biri olan dizide, 15 yaşındaki Joaquin Phoenix’i Superboy olarak görüyoruz. Dizideki bir rüya sekansında geçen bu sahnede Joaquin Phoenix, canlandırdığı Billy Hercules karakteriyle gözlerinden ışın çıkararak kendisine saldıran gençleri etkisiz hâle getiriyor.

Joker’ın çok konuşulmasıyla beraber ortaya çıkan bu görüntüler, Twitter‘da gündem olurken; Joaquin Phoenix’in aslında canlandırdığı karakterlerle ne kadar geniş bir yelpazeye sahip bir filmografi elde ettiğini de fark etmemizi sağlıyor.


Joker
2019
Joker
Suç / Dram / Gerilim122 dk

Yönetmen: Todd Phillips
Kalabalık içinde bile her an yalnız Arthur Fleck, bağ kurma arayışındadır. Yine de, Gotham şehrinin isli sokaklarında yürürken; bölünme ve hoşnutsuzluğun düşmanca bir yer hâline getirdiği şehrin, üzeri grafitilerle dolu toplu taşıtlarına binerken,...
8.4 (1,506,753 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film