Giriş Kayıt

Joker Filminde Bruce Wayne ve Alfred Olacağı Açıklandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 24 Ekim 2018 14:47

916 

resim

Çekimleri tüm hızıyla devam eden ve bu çekimlere ait görüntüleri sık sık sızdırılan Joker filmi için yeni ve bir o kadar da önemli bir haber yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre Joker filminde Bruce Wayne ve sadık dostu Alfred Pennyworth karakterleri de yer alacak. Üstelik bu karakterleri kimin oynayacağı da şimdiden belli olmuş durumda.

Yapılan açıklamaya göre filmde Bruce Wayne'in Batman olmadan önceki halini, yani çocukluğunu görme şansına erişeceğiz. Tabi hikayede bu durum nasıl bağlanacak ya da karakterler Joker'in köken hikayesine nasıl eklenecek bir bilgimiz yok. Belki de ufak bir sahne ile karşımıza çıkma olasılıkları da olabilir. Zaten filmde Bruce Wayne'in babası Thomas Wayne'in yer alacağı da açıklanmıştı.

Filmde Douglas Hodge, Alfred karakterini canlandıracak. Bruce Wayne rolü için ise Dante Pereira-Olson seçilmiş. Başarılı oyuncu Joaquin Phoenix'ı Joker rolünde göreceğimiz filmde Zazie Beetz ise Sophie Dumond isimli karakteri canlandıracak. 55 milyon dolar bütçelik filmde ayrıca Robert De Niro gibi ödüllü bir oyuncu da bulunmakta. Joker filmi için 1 yıl daha beklememiz gerekiyor çünkü film Ekim 2019'da gösterime girecek.


resim

resim

Joker
2019
Joker
Suç / Dram / Gerilim122 dk

Yönetmen: Todd Phillips
Kalabalık içinde bile her an yalnız Arthur Fleck, bağ kurma arayışındadır. Yine de, Gotham şehrinin isli sokaklarında yürürken; bölünme ve hoşnutsuzluğun düşmanca bir yer hâline getirdiği şehrin, üzeri grafitilerle dolu toplu taşıtlarına binerken,...
8.4 (1,507,079 Oy)

Kaynak: Merlin'in Kazanı


Yorumlar

meetehun 24 Ekim 2018 19:24
Bazı oyuncular vardır, ruh katar, heyecan katar, izlenmez filmi izletir, toprağı bol olsun Christain Beil rolünü üstlendiği üç bölümden oluşan serinin belki de en dikkat çeken oyuncusu idi ^^Heath Ledger^^ ben böyle tutklulu oyunculuğu çok ama çok az gördüm. Yanlış hatırlamayırsam da öldükten sonra oscar alan ilk ve tek oyuncu idi kendileri.. Bazen hollywood çok büyük dalga mı desem akım mı desen hem oyunculuk bazında hemde senaryo bazında çok ciddi çizgiden sapıp sevenleri ve yeni izleyiciyi sinemadan soğutuyor. Demiyorum ki ölenle ölünmez evet ölünmezde Joahim Phoneix iyi oyuncu severimde hiç yakıştıramadım kendisini, belki de çok iyi performans çıkartacaktır. Joker filmini bence Suicide Squad filmindeki Jared Letoya verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta film oynanmış ve beklentinin biraz üstünde performans ile olumlu not aldığını kanaatindeyim.. Bazen çok ciddi kumar oynayıp 6 gelmesi beklenirken 1 gelip oyundan mağlup ayrılabiliyorsunuz. Bakalım yeni joker neler getirecek bizlere..
denisilin 25 Ekim 2018 08:06
Joaquin Phoenix harika bir performans gösterecektir, eminim ama ben Jake Gyllenhaal ya da Johnny Depp daha yakışırdı diye düşünüyorum.
cemolistan 10 Kasım 2018 15:29
Joaquin Phoenix çok doğru bir seçim.Film şimdiden baya beklenti yarattı.Efsane bir film yolda bekliyoruz.

Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film