Giriş Kayıt

John David Washington, Tenet'ın Devam Filmi İçin Nolan'la Yeniden Bir Araya Gelmek İstiyor


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 22 Eylül 2020 10:06

556 

resim

Christopher Nolan imzalı Tenet’ın başrolünde yer alan John David Washington, Tenet’ın devam filmi için Nolan ile yeniden bir araya gelmeyi umduğunu söyledi.

Christopher Nolan’ın son filmi Tenet vizyona girmesiyle sinema dünyasında izleyiciler ve eleştirmenler arasında görüş ayrılıklarına ve tartışmalara neden olmuştu. Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy, Kenneth Branagh gibi isimlerin yer aldığı casusluk filmi Türkiye’de 26 Ağustos’ta vizyona girmişti. 3. hafta sonunda ABD genelinde toplam 36 milyon dolar hasılat yapan Tenet, pandemi şartlarına rağmen beklentilerin çok altında kalan bu rakamla gişede aradığını bulamadı.

Film hakkında tartışmalar hâlâ devam ederken başrol oyuncusu John David Washington şimdiden devam filmi hakkında açıkalmalarda bulunaya başladı. Filmde The Protagonist karakterini canlandıran Washington, bir devam projesini heyecanla beklediğini dile getirdi. Ancak oyuncunun bu heyecanı bir yana ne Warner Bros. ne de filmin yönetmeni Christopher Nolan, Tenet 2 gibi bir projeyi doğrulamış değil.

Washington yaptığı açıklamalarda Tenet’ın devamı ile ilgili olarak “Bana göre evet, bunu tekrar yapıyor olacağız. Birkaç yıl içinde tekrar görüşebiliriz. Gerçekte ise bilmiyorum. Chris istediğini yapar. Bir sonraki işi için belki yıllardır üzerinde çalıştığı belki de gördüğü bir şeyden ilham alarak yapmak istediği bir projesi vardır. Bilemiyorum. Umarım tekrar bir araya geliriz. Gerçekten eşsiz bir şey bulduğumuz için bunu daha fazla keşfetmeyi umuyorum.” ifadelerini kullandı.

Tenet filmi Christopher Nolan’ın filmografisi boyunca üzerinde durmaktan çekinmediği zaman akışı, hafıza gibi kavramlar ve casusluk teması üzerinden oldukça baş döndüren bir anlatı sunuyor. Hatta geçtiğimiz haftalarda filmde yaşanan olayların bir zaman çizelgesi üzerinde nerelerde gerçekleştiğini gösteren bir grafik de yayınlanmıştı. Her ne kadar şu an kesin bir şey olmasa da John David Washington gibi Nolan hayranları da film ve devamı için teoriler üretmeye devam ediyor. Şu anda ise beklemekten başka bir seçeneğimiz yok.

Tenet
2020
Tenet
Aksiyon / Bilim-Kurgu150 dk

Yönetmen: Christopher Nolan
Tenet, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan bir kahramanın hikayesini konu ediyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan kahraman, dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır....
7.3 (598,999 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film