Giriş Kayıt

Joaquin Phonenix'li Joker Filminden Yeni Bir Görsel Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 23 Mart 2019 12:41

582 

resim

Todd Phillips’in yönettiği, Joaquin Phoenix’in Joker karakterini canlandırdığı Joker filmi için meraklı bekleyiş sürerken, filmden yeni bir görsel yayınlandı.

DC Comics’in sevilen çizgiromanlarını beyazperdeye uyarlayan Warner Bros., bir yandan Superman, Batman ve Wonder Woman gibi süper kahramanları barındıran sinematik evrenini kurmaya devam ederken, bir yandan da bu evrenden bağımsız hikâyeler anlatan DC uyarlamaları üzerinde çalışıyor. Bu ana evrenden bağımsız DC filmlerinin başında bu yıl sinemaseverler ile buluşacak olan Joker filmi geliyor.

The Hangover ve War Dogs filmleriyle tanınan Todd Phillips‘in yönetmenliğini üstlendiği filmde Joker’ı Joaquin Phoenix‘in canlandırıyor olması, filmi Warner Bros.’un bugüne kadar hazırladığı en heyecan verici DC uyarlamalarından biri yapıyor.

Phoenix, toplum tarafından dışlanmış bir komedyen olan Arthur Fleck karakterine hayat veriyor. Film, Arthur Fleck’in suç dünyasına adım atmasını ve zamanla Joker olarak bilinen suç dehasına dönüşmesini konu alıyor. Joaquin Phoenix ile beraber filmin oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Zazie Beetz, Shea Whigham, Bill Camp, Marc Maron gibi önemli isimler yer alıyor.


resim

Todd Phillips’in senaryosunu Scott Silver ile birlikte kaleme aldığı filmin alışıldık çizgiroman uyarlamalarının aksine çok daha karakter odaklı bir film olacağı söyleniyor. Yer aldığı filmler konusunda oldukça seçici davranan Phoenix’in bu filmde rol almayı kabul etmiş olması da filmden beklentileri yükseltiyor.

Çekimleri tamamlanan ve kurgu sürecine geçilen film için hazırlıklarını sürdüren Todd Phillips, Instagram hesabında filmden yeni bir kare paylaştı. 4 Ekim’de vizyona girecek filmden paylaşılan bu yeni görseli aşağıda bulabilirsiniz.


resim

Joker
2019
Joker
Suç / Dram / Gerilim122 dk

Yönetmen: Todd Phillips
Kalabalık içinde bile her an yalnız Arthur Fleck, bağ kurma arayışındadır. Yine de, Gotham şehrinin isli sokaklarında yürürken; bölünme ve hoşnutsuzluğun düşmanca bir yer hâline getirdiği şehrin, üzeri grafitilerle dolu toplu taşıtlarına binerken,...
8.4 (1,507,079 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film