Giriş Kayıt

Joaquin Phoenix, Joker’ın Devam Filmi Hakkında Umutlandıran Açıklamalarda Bulundu


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 08 Ekim 2019 18:27

349 

resim

Joker’ın devam filmi hakkında konuşan Joaquin Phoenix, karakteri götürebilecekleri yerler konusunda olanakların sonsuz olduğunu söyleyerek sinemaseverleri umutlandıran açıklamalarda bulundu.

Bu yılın en heyecanla beklenen filmleri arasında yer alan Joker, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Todd Phillips‘in yazıp yönettiği, Joaquin Phoenix‘in başrolünü üstlendiği film, sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılandı. Özellikle Phoenix’in etkileyici performansıyla unutulmaz bir deneyime dönüşen Joker, vizyondaki ilk hafta sonunda 248.2 milyon dolar hasılata ulaşarak ekim ayında vizyona giren bir filmin yaptığı en yüksek gişe hasılatına ulaştı ve Venom’ın rekorunu kırmayı başardı.

Sadece gişede iyi bir performans sergilemekle kalmayıp sinemaseverlerin de gönlünü kazanmaya başaran Joker’ın bu başarısı, bir devam filmi çekilip çekilmeyeceği sorusunun yeniden gündeme taşınmasını sağladı. Joker daha ilk günden herhangi bir sinematik evrenle bağlantısı olmayan, tek başında duran bir film olarak hazırlanmış olsa da bir devam filminin çekilmesi çok da uzak bir ihtimal değil. Özellikle de filmin bu büyük ilgiden sonra.

Nitekim Joaquin Phoenix de geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda önümüzdeki yıllarda Joker’ın devam filmini görebileceğimizi düşündüren açıklamalarda bulundu. Popcorn with Peter Travers programına katılan Phoenix’e Joker’ı hayallerindeki rol olarak tanımlayıp tanımlamayacağı soruldu. Başarılı oyuncunun bu soruya verdiği cevap bizleri Joker’ın devam filmi için daha da umutlandırdı.

Bir süre öncesine kadar bunu hayallerindeki rol olarak tanımlamayacağını söyleyen Phoenix, şimdiyse bu rol hakkında düşünmeden duramadığını belirtti. Todd (Phillips) ile tekrar birlikte çalışmak için genel olarak başka ne yapabiliriz diye konuştuk, ama aynı zamanda Joker ile ilgili yapabileceğimiz ilginç bir şeyler olup olmadığını da konuştuk. Yani sonunda hayallerimdeki role dönüşmüş oldu. Bu filmde çalışmadan önce böyle bir şey istemezdim.”

Devam filmlerinde yer alması gerekeceği için Doctor Strange rolünü reddetmiş biri olarak neden Joker’ın devam filmi fikrine bu kadar sıcak baktığı sorulan Phoenix, bu karakteri götürebilecekleri yerler konusunda olanakların sonsuz olduğunu ve ellerinde olsa hâlâ Todd ile çekimlere devam ediyor olacaklarını ifade etti.

Joker filmi duyurulduğu ilk günden beri bunun devam filmi olmayan tek filmlik bir yapım olacağını düşündüren en önemli unsur filmin başrolünde Joaquin Phoenix’in yer almasıydı. Son yıllarda unutulmaz performanslara imza atan oyuncunun devam filmlerine pek sıcak bakmadığı, bu yüzden de Joker 2’da yer almaya da yanaşmayacağı düşünülüyordu. Ancak Phoenix’in son açıklamaları bir devam filmi çekilmesi hâlinde başarılı oyuncunun Joker rolünü tekrarlayabileceğini gösteriyor. Bu noktada Warner Bros.’un bir devam filmi için zaman kaybetmeden Phillips’in kapısını çalma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.


Joker
2019
Joker
Suç / Dram / Gerilim122 dk

Yönetmen: Todd Phillips
Kalabalık içinde bile her an yalnız Arthur Fleck, bağ kurma arayışındadır. Yine de, Gotham şehrinin isli sokaklarında yürürken; bölünme ve hoşnutsuzluğun düşmanca bir yer hâline getirdiği şehrin, üzeri grafitilerle dolu toplu taşıtlarına binerken,...
8.4 (1,506,753 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

motion112233 08 Ekim 2019 19:56
Devam filmi çekmesinler bence, filmi zaten zirvede noktalamışlar. Ha ikinci bir "Godfather 2" vakası yaşanacaksa o ayrı!

Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film