Giriş Kayıt

Jason Bateman, Ryan Reynolds'lı Clue Filmini Yönetebilir


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 27 Eylül 2019 17:07

445 

resim

Daha çok oyuncu kimliğiyle tanıdığımız, Ozark dizisindeki yönetmenliğiyle Emmy kazanan Jason Bateman, başrolünde Ryan Reynolds’ın yer alacağı, Hasbro oyunundan sinemaya uyarlanacak Clue filmini yönetebilir.

Romantik komedilerde rol almayı bıraktıktan sonra Deadpool serisiyle kariyerinde yükselişe geçen, en son Pikachu’yu seslendirdiği Pokémon Detective Pikachu’yla sinemalarımıza konuk olan Ryan Reynolds, çıkan her yeni projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Önümüzdeki yıllarda 6 Underground ve The Hitman’s Wife’s Bodyguard filmlerinde izleyeceğimiz Reynolds’ın, başrolünde yer almaya hazırlandığı Clue filminden yeni bir haber geldi.

Fox ve Disney ortaklığında hayata geçecek olan Clue filmi, dünyaca ünlü oyuncak şirketi Hasbro’nun aynı isimli popüler cinayet çözme oyunundan sinemaya uyarlanacak. Oyunun Tim Curry ve Christopher Lloyd‘un başrollerinde yer aldığı 1985 yapımı bir filmi de çekilmişti. Yıllar sonra Clue, beyazperdede yeniden hayat buluyor. Filmi yönetmesi için de çok önemli birinin ismi geçiyor.

Variety’nin haberine göre Arrested Development, Bad Words, Juno gibi yapımlardaki oyuncu kimliğiyle tanıdığımız, Ozark dizisindeki yönetmenliğiyle Emmy ödülü kazanan Jason Bateman, Clue filmini yönetebilir. Yapım şirketi ve Jason Bateman ile yeni başlayan görüşmeler henüz bir sonuca ulaşmadı. Önümüzdeki dönemlerde Bateman’ın filmi yönetip yönetmeyeceği durumunun netliğe kavuşmasını bekliyoruz.

Öte yandan filmin senaryosunu Deadpool’un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick yazacak. Bununla beraber Ryan Reynolds, Deadpool ekibinin yeniden bir araya geldiği filmin yapımcılığını üstlenecek isimlerden biri olacak.

Clue
Clue
Komedi / Suç / Dram / Gizem / Gerilim

Yönetmen: Jason Bateman
Clue filmi, dünyaca ünlü oyuncak şirketi Hasbro’nun aynı isimli popüler cinayet çözme oyunundan sinemaya uyarlanacak. Oyunun Tim Curry ve Christopher Lloyd‘un başrollerinde yer aldığı 1985 yapımı bir filmi de çekilmişti. Yıllar sonra Clue, beyazperdede...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film