Giriş Kayıt

James Gunn'ın Yazıp Yöneteceği Suicide Squad 2'nun Vizyon Tarihi Belli Oldu


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 02 Şubat 2019 02:05

407 

resim

James Gunn, senaryosunu kaleme aldığı yeni Suicide Squad filminin yönetmenliğini de üstlenecek. Bir devam filmi olmayacağı ve yeni karakterlerin maceralarını anlatacağı açıklanan The Suicide Squad, 6 Ağustos 2021’de vizyona girecek.

Aquaman’in gişede yakaladığı başarının ardından DC filmlerinin geleceği hakkında daha emin adımlar atan Warner Bros, hazırlık aşamasındaki DC uyarlamaları ile ilgili planlarını paylaşmaya başladı. Matt Reeves’in yazıp yöneteceği yeni Batman filminin vizyon tarihini açıklayan Warner Bros, aynı zamanda Suicide Squad 2 hakkında da önemli detaylar paylaştı.

Yeni Suicide Squad filminin senaryosunu Guardians of the Galaxy filmleri ile tanınan James Gunn‘ın kaleme alacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı. Ancak Gunn’ın filmi yönetip yönetmeyeceği belirsizliğini koruyordu. Bugün paylaşılan yeni bilgiler Gunn’ın sadece senaryoyu yazmakla yetinmeyeceğini ve filmin yönetmenliğini de üstleneceğini de ortaya çıkardı.


resim

James Gunn’ın yazıp yöneteceği film, 2016’da vizyona giren Suicide Squad’a doğrudan bir devam filmi olmayacak. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Gunn, yeni karakterlerle yepyeni bir seri başlatmaya hazırlanıyor. İlk filmin sevilen karakterlerinden Deadshot ve Harley Quinn’in bu yeni karakterlerle birlikte filmde yer alıp almayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Öte yandan The Suicide Squad adıyla çıkacak filmin sinemaseverler ile ne zaman buluşacağı da belli oldu. Warner Bros, The Suicide Squad’ın 6 Ağustos 2021’de vizyona gireceğini duyurdu.


The Suicide Squad
2021
The Suicide Squad
Aksiyon / Macera / Komedi132 dk

Yönetmen: Jaume Collet-Serra, Gavin O'Connor, James Gunn
The Suicide Squad: İntihar Timi, hapishaneden çıkabilmek için çabalayan kötü kahramanlara odaklanıyor. Hapishaneden çıkabilmek için bir görevi yerine getirmek zorunda olan kötü kahramanların, öncelikle Task Force X'e katılmaları gerekmektedir. Bu göreve...
7.2 (413,669 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film