Giriş Kayıt

Idris Elba, Jonathan Majors ve Regina King’li The Harder They Fall Filminden Yeni Fragman


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 29 Eylül 2021 13:12

344 

resim

Başrollerini Idris Elba, Jonathan Majors ve Regina King’in paylaştığı Netflix yapımı The Harder They Fall filminden yeni fragman yayınlandı.

İki ezeli düşmanı yıllar sonra karşı karşıya getiren bir western hikâyesi anlatan filmin oyuncu kadrosunda; Luther dizisindeki performansıyla çok konuşulan, sonrasında Star Trek: Beyond, Pacific Rim, ve Beasts of No Nation gibi filmlerde rol alan Idris Elba, Captive State, White Boy Rick ve Hostiles filmleriyle sinemanın yükselen yıldızları arasına giren Jonathan Majors, If Beale Street Could Talk’taki unutulmaz performansıyla Oscar kazanan Regina King, her yıl filmografisine o yılın dikkat çeken yapımlarını sığdırmayı başaran ve Atlanta, High Flying Bird ve Joker gibi yapımlarda rol alan Zazie Beetz, son olarak Judas and the Black Messiah’ta karşımıza çıkan Lakeith Stanfield, Spike Lee imzalı Da 5 Bloods’taki performansıyla çok konuşulan Delory Lindo ile beraber Danielle Deadwyler, Edi Gathegi ve RJ Cyler yer alıyor.

Yapımcılığını Jay-Z’nin üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda 2013 yapımı They Die By Dawn filmiyle sinema dünyasına adım atan, Jay-Z’nin Legacy klibinin yönetmen koltuğuna oturan, aynı zamanda Bullitts lakabıyla tanınan müzisyen Jeymes Samuel oturuyor. Jeymes Samuel ilk uzun metrajlı filmi The Harder They Fall’un senaryosunu; Remember the Titans, Fresh ve Safe filmlerine imza atan Boaz Yakin ile birlikte kaleme aldı.

Ayrıca, filmden yayınlanan yeni fragmanda Jay-Z ve Kid Cudi‘nin yeni ve ortak bir parçası yer alıyor. Daha önce Already Home parçası için birlikte çalışan ikili, The Harder They Fall filmi için tekrar bir araya geldi.

Filmden paylaşılan sinopsise göre, kanun kaçağı Nat Love, ailesinin katili olan ezeli düşmanı Rufus Buck’ın hapishaneden çıktığını öğrendiğinde, Rufus’u bulmak ve intikam almak için çetesini toplar. Çetesi ise eski aşkı Stagecoach Mary (Beetz), hızlı sinirlenen yaverleri Bill Pickett (Gathegi) ve hızlı konuşan Jim Beckwourth (Cyler)’den oluşuyor. Düşmanı Rufus da “Treacherous” Trudy Smith (King) ve Cherokee Bill (Stanfield)’in dâhil olduğu kendi çetesini bir araya getiriyor. Idris Elba, eski bir mâhkum olan Rufus Buck’ı canlandırırken; Jonathan Majors ise Nat Love karakterine hayat veriyor.

Dünya prömiyeri 6 Ekim’de BFI Londra Film Festivali‘nde yapacak olan The Harder They Fall, kasım ayında Netflix’te yayınlanacak.

Filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.


The Harder They Fall
2021
The Harder They Fall
Aksiyon / Dram / Western139 dk

Yönetmen: Jeymes Samuel
Kanun kaçağı Nat Love, düşmanı Rufus Back'in hapisten çıktığını öğrendiğinde Rufus'u bulup intikam almak için çetesini yeniden bir araya toplar. Bu iddialı ve kesinlikle modern Western öyküsünde Nat'e yolculuğunda eski aşkı Stagecoach Mary, sağ kolu...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film