Giriş Kayıt

Guy Ritchie’nin Yeni Filmi The Gentlemen’dan Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 25 Aralık 2019 11:24

1233 

resim

Guy Ritchie’nin Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant ve Michelle Dockery gibi isimleri bir araya getiren yeni filmi The Gentlemen’dan fragman yayınlandı.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels ile sinema dünyasına etkileyici bir giriş yapan Guy Ritchie, sonraki yıllarda Snatch ve Revolver ile kariyer basamaklarını hızla tırmanmış, hatta bir dönem Quentin Tarantino ile birlikte en heyecan verici yönetmenler arasında anılır hâle gelmişti. Ancak yönetmen son yıllarda daha çok Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E. ve King Arthur: Legend of the Sword gibi büyük bütçeli aksiyon filmlerine ağırlık vermeye başladı. Kendi fikirlerinden yola çıkarak çektiği filmleri geride bırakıp stüdyolar tarafından geliştirilmiş projelerin yönetmenliğini üstlenmeye başlayan Ritchie, bu tercihiyle birçok sinemaseveri hayal kırıklığına uğrattı. Son olarak Disney’in live-action yeniden çevrimlerinden Aladdin’in yönetmen koltuğuna oturan Ritchie, yıllar sonra ondan görmeye alışık olduğumuz filmlere geri dönüyor.

Gerek konusu gerek ortaya çıkma şekliyle yönetmenin ilk dönem filmlerini andıran The Gentlemen, ya da ilk duyurulduğu dönemdeki adıyla Toff Guys, önümüzdeki yıl sinemaseverler ile buluşacak. Zengin bir oyuncu kadrosunu bir araya getiren film için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, filmden yeni bir fragman yayınlandı.

Charlie Hunnam, Matthew McConaughey, Hugh Grant, Colin Farrell, Henry Golding, Jeremy Strong, Michelle Dockery ve Eddie Marsan gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film; bir uyuşturucu baronunun hikâyesini anlatıyor.

Mickey Pearson (Matthew McConaughey) Londra’da son derece kârlı bir marihuana imparatorluğu kuran bir Amerikalıdır. Mickey’nin sonsuza dek bu sektörden çekilmeyi planladığı kulaktan kulağa yayılmayı başlayınca Mickey’nin komplo, şantaj, rüşvet ve yerini kapmak için adeta birbirleriyle yarışan suçlularla baş etmesi gerekir.

ABD’de 24 Ocak 2020’de vizyona girecek olan The Gentlemen’ın ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.


The Gentlemen
2019
The Gentlemen
Aksiyon / Suç113 dk

Yönetmen: Guy Ritchie
Mickey Pearson, Londra'da uyuşturucu imparatorluğunun sahibi Amerikalı bir adamdır. Ancak Mickey, artık emekli olmak istiyordur. Bunun için ise yüklü miktarda nakite ihtiyacı vardır. Bu durum onu komploların, entrikaların, rüşvetlerin ve şantajların arasında...
7.8 (408,214 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film