Giriş Kayıt

Gael García Bernal'ın Yönetmenliğini Üstlendiği Chicuarotes'ten Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 14 Mayıs 2019 10:03

377 

resim

Oyuncu kimliğiyle tanınan Gael García Bernal’in yönetmenliğini üstlendiği Chicuarotes’ten ilk fragman yayınlandı. Bernal’ın ikinci uzun metrajlısı olan Chicuarotes, dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapacak.

Y Tu Mamá También, Amores perros, Diarios de motocicleta ve Babel gibi akıllara kazınan filmlerle tanınan, son dönemde ise Altın Küre kazandığı Mozart in the Jungle dizisiyle adından söz ettiren Gael García Bernal, bu kez yönetmenliğini üstlendiği bir film ile beyazperdeye konuk olmaya hazırlanıyor. Bernal’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Chicuarotes, yarın başlayacak 72. Cannes Film Festivali’nin Özel Gösterimler bölümünde sinemaseverler ile buluşacak.

2007 yılında ilk uzun metrajlısı olan Déficit‘i yöneten Bernal, sonraki yıllarda birçok kısa film ve antolojik film için kamera arkasına geçmiş, aynı zamanda Mozart in the Jungle’ın bir bölümünde de yönetmen koltuğuna oturmuştu. Yıllar sonra yeniden uzun metrajlı bir film için kamera arkasına geçen Bernal’ın nasıl bir iş çıkaracağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Yapımcıları arasında Bernal’le birlikte bir diğer tanındık oyuncu Diego Luna‘nın da yer aldığı kara komedi türündeki film, Mexico City’de yaşayan iki gencin hayat kalitelerini yükseltmek için çaba gösterdikleri sırada mafyaya bulaşmalarının hikâyesini anlatıyor.

Senaryosunu Augusto Mendoza‘nın yazdığı filmin oyuncu kadrosunda Benny Emmanuel, Leidi Gutiérrez, Dolores Heredia ve Daniel Giménez Cacho gibi isimlerle birlikte amatör oyuncular da yer alıyor.



Chicuarotes
2019
Chicuarotes
Dram

Yönetmen: Gael García Bernal
Chicuarotes, Mexico City’de yaşayan iki gencin hayat kalitelerini yükseltmek için çaba gösterdikleri sırada mafyaya bulaşmalarının hikâyesini anlatıyor. - Gönderen: Quaresmania...
6.7 (3,402 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film