Giriş Kayıt

Force Majeure’ün Yeniden Çevrimi Downhill'den Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 21 Aralık 2019 13:06

558 

resim

Ruben Östlund imzalı Force Majeure’ün, Will Ferrell ve Julia Louis-Dreyfus’lu yeniden çevrimi Downhill’den fragman yayınlandı. The Descendants ile Oscar kazanan Nat Faxon ve Jim Rash’in yönettiği film, dünya prömiyerini 2020 Sundance Film Festivali’nde yapacak.

The Square ile Altın Palmiye kazanan Ruben Östlund’ün çektiği ve yönetmenin adını geniş kitlelere duyurmasına vesile olan 2014 yapımı Force Majeure, eşi ve çocuklarıyla kış tatili için Fransız Alpleri’ne giden Tomas’ın yaşadığı trajikomik olayları konu alıyordu. Kontrollü bir çığ vakasının gerçekleştiği sırada Tomas, anlık bir refleks sonucunda eşini ve çocuklarını ardında bırakıp kaçmaya başlar. Olay bittikten ve her şey normale döndükten sonra ailesinin Tomas’a olan güveni sarsılır.

Toplum ve aile kurumundaki yerleşmiş cinsiyet rollerini tartışmaya açan film, karakter yaratmadaki başarısı ve sinematografisiyle de ön plana çıkmıştı. Her şeyiyle çok iyi kotarılmış olan bu film, Hollywood’un gözünden kaçmadı. Force Majeure, Downhill ismiyle yeniden çevrim olarak sinemaya uyarlandı.

2015 yılında yeniden çevrim olarak çekilmesi planlanan Downhill, beş yıl aradan sonra izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin başrollerinde Veep dizisindeki performansıyla Emmy ödülü kazanan Julia Louis-Dreyfus ve genelde komedi filmlerinde görmeye alışık olduğumuz Will Ferrell yer alıyor. İkiliye oyuncu kadrosunda Zach Woods, Zoë Chao, Miranda Otto ve Force Majeure de rol alan Kristofer Hivju gibi isimler eşlik ediyor.

Hikâyeyi Avusturya Alpleri’ne taşıyan Downhill’i, 2011 yapımı The Descendants filmi ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscarı’nı kazanan Nat Faxon ile Jim Rash yazıp yönetiyor. Ayrıca filmin senarist ekibinde Nat Faxon ve Jim Rash ile beraber Emmy ödüllü Succession’ın yaratıcısı Jesse Armstrong da yer alıyor. Merakla beklenen Downhill, dünya prömiyerini 2020 Sundance Film Festivali’nde yapacak, Sundance’teki prömiyerinden sonra 14 Şubat 2020‘de vizyona girecek. Filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Downhill
2020
Downhill
Komedi / Dram86 dk

Yönetmen: Nat Faxon, Jim Rash
Evli bir çift, çocukları ile birlikte Alp Dağları'na kayak tatiline gider. Ancak burada yaşamlarını yeniden gözden geçirmelerine neden olan olaylarla karşı karşıya kalırlar. Tatil sırasında üzerlerine düşen bir çığın ardından birbirlerine olan tepkilerini...
4.9 (13,882 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film