Giriş Kayıt

Emma Stone Başrollü Poor Things'ten Yeni Fragman ve Afiş Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 09 Haziran 2023 17:28

506 

resim

"The Favourite", "The Lobster" ve "The Killing of a Sacred Deer" gibi filmlerin Yunan yönetmeni Yorgos Lanthimos'un son filmi "Poor Things"ten yeni bir fragman ve afiş yayınladı.

Modern bir Frankenstein yorumu olarak anılan film, Emma Stone'un canlandırdığı Bella Baxter adlı genç bir kadının, parlak ve alışılmışın dışında bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) tarafından uygulamaya koyulan "evrim"ini konu alıyor.

Baxter'ın koruması altındaki Bella, dünyaya ait bir şeyler öğrenmek için can atar. Eksik olduğu dünyeviliğe aç bir haldeyken, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo) ile yolu kesişir ve ikili kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır.

Margaret Qualley, Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Kathryn Hunter ve Christopher Abbott'ın da oyuncu kadrosunda bulunduğu "Poor Things"in ABD gösterim tarihi 8 Eylül, ancak filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.



resim

Poor Things
2023
Poor Things
Romantik / Bilim-Kurgu141 dk

Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür. Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için...


Kaynak: Beyazperde


Yorumlar

LostProphet 09 Haziran 2023 19:01
Harika duruyor. Müzik, sahne tasarımı, kostüm, oyunculuklar, görüntü yönetimi... Hepsi harika duruyor. Yorgos'tan yine ilgi uyandıran bir yapımla karşımızda gibi duruyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film