Giriş Kayıt

Elle Fanning’li Teen Spirit’ten Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 12 Şubat 2019 05:43

514 

resim

Elle Fanning’in pop yıldızı olmak isteyen bir genci canlandırdığı, Max Minghella imzalı Teen Spirit’ten yeni fragman yayınlandı.

Son yıllarda rol aldığı The Neon Demon, 20th Century Women ve The Beguiled gibi yapımlarla yıldızı parlayan, sinemanın yükselen isimlerinden Elle Fanning’in pop yıldızı olmak isteyen bir genci canlandırdığı Teen Spirit, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak.

Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan filmin oyuncu kadrosunda Fanning’e Rebecca Hall, Millie Brady, Zlatko Buric ve Stephen Boxer eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Agora, Horns, The Social Network, The Ides of March gibi yapımlarda rol alan, son dönemin en iyi dizilerinden The Handmaid’s Tale‘da canlandırdığı Nick Blaine karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Max Minghella oturuyor.


resim

Minghella’nın senaryosunu da kaleme aldığı Teen Spirit; utangaç bir genç kızın, bir şarkı yarışmasına katılmasıyla yaşanan olayları konu alıyor. Filmde Elle Fanning’i, hayallerini gerçekleştirmek isteyen popstar adayı Violet olarak izleyeceğiz.

Bu arada Fanning’in filmde söylediği tüm şarkıların, filmin soundtrack albümünde yer aldığını belirtmeden geçmeyelim. Bununla beraber müzik dünyasının önemli isimlerinden Robyn, Ariana Grande, Elle Goulding, Katy Perry, Major Lazer, Grimes, Sigrid şarkılarıyla filmin soundtrack’ine katkıda bulunuyor.

ABD’de 5 Nisan 2019’da vizyona girecek olan filmin Türkiye vizyon tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor.



Teen Spirit
2018
Teen Spirit
Dram / Müzik93 dk

Yönetmen: Max Minghella
Teen Spirit, hayallerine kavuşabilmek için şarkı yarışmasına katılan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Violet, küçük bir kasabada yaşayan utangaç bir genç kızdır. En büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç kız hayallerinin peşinden gidebilmek...
6.1 (9,795 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film