Giriş Kayıt

Edgar Wright, Anya Taylor-Joy'lu Yeni Filmi Last Night in Soho'nun Çekimlerine Başladı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 24 Mayıs 2019 21:38

538 

resim

Son olarak Baby Driver’a imza atan Edgar Wright, korku-gerilim türündeki yeni filmi Last Night in Soho’nun çekimlerine başladı. Anya Taylor-Joy’un başrolünü üstlendiği filmin 2020’de vizyona girmesi bekleniyor.

Shaun of the Dead, Scott Pilgrim vs. the World ve Baby Driver gibi sevilen filmlerle tanınan Edgar Wright, sinemasında zombiler gibi daha çok korku filmlerinde gördüğümüz unsurları kullanmasına rağmen, bugüne kadar komedi ve aksiyon filmleriyle sinemaseverlerin karşısına çıktı. Özellikle Shaun of the Dead filmiyle korku türüne yatkınlığını belli eden, Baby Driver’ı çekerken Dario Argento imzalı Suspiria‘dan çok etkilendiğini açıklayan başarılı yönetmen, yeni filmi Last Night in Soho ile nihayet korku sinemasına adım atıyor.

Edgar Wright, sosyal medyada yaptığı paylaşımla korku-gerilim türündeki yeni filmi Last Night in Soho’nun çekimlerine başlandığını duyurdu. Wright’ın tarz olarak 1973 yapımı Don’t Look Now ve Roman Polanski imzalı Repulsion filmlerini andıracağını söylediği filmin konusu hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Wright’ın senaryosunu Penny Dreadful’un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns ile birlikte kaleme aldığı filmin biri 60’lı yıllarda, biri günümüzde geçen birbiriyle bağlantılı iki hikâye anlatacağı söyleniyor fakat bu konuda resmi bir açıklama yapılmış değil.


resim

Last Night in Soho’nun başrolünü The VVitch ve Split gibi korku filmlerindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Anya Taylor-Joy üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Taylor-Joy’a Doctor Who rolüyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Matt Smith ve geçtiğimiz yılın övgü toplayan filmlerinden Leave No Trace‘teki etkileyici performansıyla dikkat çeken Thomasin McKenzie eşlik ediyor.

Anya Taylor-Joy’un filmin 60’lı yıllarda geçen kısmında ana karakteri canlandıracağı söyleniyor. McKenzie’nin ise filmin günümüzde geçen kısmında genç bir moda tasarım öğrencisini canlandıracağı belirtiliyor.

Last Night in Soho için henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmamış olsa da, filmin 2020 yılında sinemaseverler ile buluşması bekleniyor.


resim

Last Night in Soho
2021
Last Night in Soho
Dram / Korku / Gizem116 dk

Yönetmen: Edgar Wright
Londra'da yaşayan genç bir kadın olan Sandy'nin en büyük tutkusu modadır. Tasarımcı olarak yeteneklerinin dışında Sandy, zamanda yolculuk edebilmektedir. Bir gün kendisini 1960'ların Londra'sında bulan Sandy, burada hayranı olduğu şarkıcı Jack ile tanışır....


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film