Giriş Kayıt

Christopher Nolan'ın Yeni Filmi Tenet'tan İlk Fragman Yayınlandı!


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 20 Aralık 2019 10:52

497 

resim

Christopher Nolan’ın John David Washington ve Robert Pattinson’lı yeni filmi Tenet’tan ilk fragman yayınlandı. Heyecanla beklenen film, 17 Temmuz 2020’de vizyona girecek.

Önümüzdeki yıl sinemaseverler ile buluşacak olan en heyecan verici filmler arasında şüphesiz Christopher Nolan‘ın yeni filmi Tenet da yer alıyor. Memento, The Dark Knight, Inception, Interstellar gibi filmleri sinema dünyasına kazandıran Nolan’ın bugüne kadar çektiği en büyük bütçeli filmlerden biri olan Tenet adeta bir sır perdesi ardında çekildiği için film hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak Nolan’ın imzasını taşıması ve bir araya getirdiği oyuncu kadrosu Tenet’ı 2020’nin en heyecan verici filmlerinden biri yapmaya yetiyor.

BlacKkKlansman’daki performansıyla adından övgüyle söz ettiren John David Washington ile başarılı oyuncu Robert Pattinson‘ın başrollerini üstlendiği film için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, filmden ilk görüntüler de ortaya çıkmaya başladı. Dün ilk görsellerin paylaşılmasının ardından bugün de filmden ilk uzun soluklu fragman yayınlandı.

Nolan’ın 70mm ve IMAX kameralar kullanarak çektiği Tenet ortaya çıktığı ilk dönemde filmin uluslararası bir casusluk hikâyesine odaklanan epik bir aksiyon filmi olacağı söyleniyordu. Yayınlanan ilk fragman bu açıklamanın kısmen doğru olduğunu gösterirken, hikâyenin bundan çok daha karmaşık olacağını ortaya çıkardı. İlk fragmanıyla Inception’ı andıran Tenet’ta fizik kurallarının anlamını yitirdiği aksiyon sahneleri ve zaman akışında yaşanan kırılmalar da hikâyenin parçası olacak gibi görünüyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Washington ve Pattinson’a Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine Clémence Poésy, Dimple Kapadia gibi isimler eşlik ediyor.

Yeni filmi için 14 yıl sonra farklı bir kurgucu ile çalışacak olan Nolan, aynı zamanda filmin bestelerini de son yıllarda çalıştığı Hans Zimmer yerine Ludwig Göransson‘e emanet ediyor. Göransson, son dönemde Creed, Creed II ve Black Panther gibi filmlerin müziklerine imza atmasıyla tanınıyor.

Christopher Nolan’ın nasıl bir iş ortaya koyduğunu görmek için heyecanla beklediğimiz Tenet, 17 Temmuz 2020’de vizyona girecek.


Tenet
2020
Tenet
Aksiyon / Bilim-Kurgu150 dk

Yönetmen: Christopher Nolan
Tenet, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan bir kahramanın hikayesini konu ediyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan kahraman, dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır....
7.3 (598,999 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film