Giriş Kayıt

California'da, The Forever Purge Gösteriminde Silahlı Olay


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 29 Temmuz 2021 16:16

531 

resim

Pazartesi gecesi California, Corona'da "The Forever Purge" filminin gösteriminde açılan ateş sırasında 18 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti ve 19 yaşındaki bir erkek ağır yaralandı. Polis, olayla ilgili henüz bir şüpheliyi tespit etmedi veya herhangi bir tutuklama yapmadı. Polis kendisine 23:45 sıralarında çağrı geldiğini ve olay yerine intikal edildiğini açıkladı.

Pazartesi günü, Regal Edwards Corona Crossings'teki gösterimden sonra gerçekleşen olayda, Corona Polis Departmanı'na göre, kurban olay yerinde hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunan yaralı şahıs ise hastaneye kaldırıldı. Kurbanların isimleri açıklanmadı. “The Forever Purge”, cinayet ve kargaşanın geçici olarak yasal hale geldiği yıllık bir ritüel fikrine dayanan “Arınma” serisinin beşinci bölümü.

Olayda üçüncü bir kişinin her iki kurbanı da vurup vurmadığının ya da kurbanlar arasında bir cinayet-intihar girişimi olup olmadığının net olmadığı açıklandı. Kurbanların, gösterim bittikten sonra salona gelen bir çalışan tarafından bulunduğunda inanıldığı bildirildi. Numara Press-Enterprise gazetesinin haberine göre olay yerinde silah bulundu.

Yetkililer, gösterim için altı biletin satıldığını ve dedektiflerin diğer sinemaseverleri bulmaya çalıştığını söyledi. Gösterimin 21:35'te başlaması planlandı ve filmin süresi 1 saat 44 dakikaydı. Regal Cinemas yaptığı açıklamada, yerel müfettişlerle çalıştığını söyledi. Şirket, "Dün gece Corona Crossings salonumuzda bir olay olduğunu öğrendik. Şu anda soruşturmayla ilgili olarak yerel makamlarla çalışıyoruz. Öncelikli kaygımız, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın güvenliğidir.” dedi.

The Forever Purge
2021
The Forever Purge
Aksiyon / Korku / Gerilim103 dk

Yönetmen: Everardo Gout
Bie çift olan Adela ve Juan bir anda kendilerini Texas'taki bir çiftlik evinde mahsur bulurlar. Çift, bir uyuşturucu kartelinden kaçıyordur. İkili tam orada yasadışı bir şekilde yaşayan insanlardan merhamet dilenirken Arınma Gecesi gelip çatacak ve ortalık...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film