Giriş Kayıt

Bryan Singer biyografi filmi Bohemian Rhapsody'den kovuldu!


  1. Haberler
  2. Sinema
kurt_thewolf - 05 Aralık 2017 02:01

1859 

resim


Fox, yönetmen Bryan Singer'ın sağlık sorunundan kaynaklanan beklenmedik bir durumdan dolayı çekimlerin durdurulduğunu açıklamasından üç gün sonra, Bohemian Rhapsody'nin yönetmeni Singer'ı kovdu. Pazartesi günü stüdyodan "Bryan Singer artık Bohemian Rhapsody'nin yönetmeni değildir" açıklaması yapıldı. Konu ile ilgili ayrıntı verilmedi.

Bir kaynağın açıklamasına göre, Singer'ın sürekli olarak sette ortadan kaybolmasının 1 Aralık'ta Fox'u çekimleri durdurmaya mecbur bıraktığını ve bu kararın da bu olay üzerine alındığını belirtti. Yeni yönetmenin ismi ise henüz belirsizliğini koruyor.

Özetle, Bryan Singer'ın olmadığı bazı günler görüntü yönetmeni Thomas Newton Sigel devreye girerek yönetmenlik yapıyormuş. Oyuncu Rami Malek de Singer'ın profesyonellik anlayışının olmadığından dolayı yakınmış ve işler bu noktaya gelmiş.

Bohemian Rhapsody
2018
Bohemian Rhapsody
Biyografi / Dram / Müzik134 dk

Yönetmen: Dexter Fletcher, Bryan Singer
Bohemian Rhapsody, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve devrimci sesiyle grubun...
7.9 (598,207 Oy)


Yazar: kurt_thewolf
Kaynak: Variety


Yorumlar

eriCartman 05 Aralık 2017 04:31
Demek ki film iki 'singer' için yeterince büyük değilmiş.
resim
Özür dilerim.
Chaotic Cinema 07 Aralık 2017 15:35
Bryan Singer’ın projeden alınmasının ardından, Bohemian Rhapsody’nin yeni yönetmeni Dexter Fletcher olarak duyuruldu.
resim

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film