Giriş Kayıt

Brad Pitt ve George Clooney'i Yıllar Sonra Bir Araya Getiren Wolfs Filminden Fragman Geldi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 30 Mayıs 2024 15:45

423 

resim

Sony Pictures, George Clooney ve Brad Pitt'in başrollerini paylaştığı aksiyon komedisi Wolfs'un ilk resmi fragmanını yayınladı.

Tom Holland liderliğindeki Spider-Man üçlemesinin yönetmeni Jon Watts tarafından yönetilen psikolojik gerilim, Clooney ile Pitt'in "Ocean's Eleven" serisi ve "Burn After Reading"ten bu yana ilk işbirliğine işaret ediyor.

Columbia Pictures ve Apple Original Films'in ortak çalışması olan filmde Clooney, yüksek profilli bir suçu örtbas etmek için tutulan profesyonel bir tamirciyi canlandırıyor.

Ancak ikinci bir tamirci (Pitt) ortaya çıktığında ve iki "yalnız kurt" birlikte çalışmak zorunda kalır ve geceleri, ikisinin de beklemediği şekillerde kontrolden çıkar.

"Wolfs"ta Pitt ve Clooney'e Amy Ryan, Austin Abrams ve Poorna Jagannathan eşlik ediyor. Watts filmin senaryosunu da kaleme aldı ve Clooney, Pitt, Grant Heslov, Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve Dianne McGunigle ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

Başarılı olması halinde potansiyel bir devam filminin geleceği şimdiden konuşulan Wolfs, 20 Eylül'de sinemalarda.


Wolfs
2024
Wolfs
Gerilim

Yönetmen: Jon Watts
Wolfs (Yalnız Kurtlar), bir sonraki işleri için birlikte çalışmakla görevlendirilen iki yalnız adamın (Brad Pitt ve George Clooney) hikayesini konu ediyor. | Gönderen: Quaresmania...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film