Giriş Kayıt

Ben Affleck, Yeni Bir DC Filmi Yönetme Fikrine Açık Olduğunu Açıkladı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 13 Mart 2019 17:06

311 

resim

Yeni Batman filminde rol almayacağının açıklanmasıyla birlikte DC ile yolları ayrılan Ben Affleck, ileride yeni bir DC filmi yönetme fikrine açık olduğunu söyledi.

Batman v Superman: Dawn of Justice ile temelleri atılan DC sinematik evreninde Batman’i canlandıran Ben Affleck‘in başrolünü üstleneceği yeni Batman filmini yazıp yönetmesi bekleniyordu. Ancak Batman v Superman ve Justice League’in hayal kırıklığı yaratmasının ardından DC gelecek planlarını revize edince, Affleck’in Batman filmi de değişikliklerden nasibini aldı. Önce filmi Affleck’in değil Matt Reeves’in yazıp yöneteceği açıklandı. Kısa süre önce ise Reeves’in filminde sevilen kahramanı Affleck’in değil, daha genç bir oyuncunun canlandıracağı ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından DC sinematik evreni ile bağları tamamen kopmuş gibi görünen Affleck, verdiği yeni bir röportajda bu dünyayı tam olarak arkasında bırakmadığının sinyallerini verdi.

LADbible’a konuşan Affleck, ileride uygun bir proje için teklif geldiği takdirde yeni bir DC filmi yönetebileceğini açıkladı. Affleck: “Yeni bir karakter canlandırmak için geri dönmek tuhaf olur. Ancak bana teklif sundukları takdirde, istekli olduğumu bir projeyse yeni bir DC filmi çektiğimi düşünebiliyorum.” DC filmlerine kapıları kapatmadığını söyleyen Affleck, sadece yeni Batman filminde nasıl bir şey yapmak istediğine karar veremediğini, bu yüzden de görevi bir başkasının devralmasının daha doğru olacağına karar verdiğini söylüyor.

Son olarak 2016 yılında vizyona giren Live by Night’ın yönetmen koltuğuna oturan Affleck’in yönetmenliğini üstleneceği bir sonraki projenin Agatha Christie uyarlaması Witness for the Prosecution olması bekleniyor. Başarılı oyuncu şu sıralar Triple Frontier ile adından söz ettiriyor. Affleck’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Triple Frontier, 13 Mart’ta Netflix’te yayınlanacak.








Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

Tempest 18 Mart 2019 02:16
Onun çekeceği Batman filmini görememek içimde ukte kalacak. Yani önceki deneyimlerine göre çok iyi bir iş izleme olasılığımız yüksekti ama olmadı,olamadı. Fakat hala açığım diyorsa ya bu dünyayı seviyor ya da profesyonelliği üst düzey. Çünkü bu durumlarda çoğu oyuncu ya da yönetmen asla derdi. Affleck başka açıdan bakıyor konuya. Yeni filmde değil de belki yeniden 10 sene sonra Batman 10 sene önceki senaryo ile - ki sinema dünyası sever böyle hikayeleri - görmeyi dilerim.

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film