Giriş Kayıt

Another Round Yeniden Çevriminin Başrolünde Leonardo DiCaprio Yer Alabilir


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 28 Nisan 2021 15:41

670 

resim

En İyi Uluslararası Film Oscarı’nı kazanan Another Round filminin İngilizce yeniden çevrim haklarını Leonardo DiCaprio’nun yapım şirketi aldı. Henüz kesinleşmemiş olsa da yeniden çevrimin başrolünde DiCaprio’nun yer alması bekleniyor.

2012 yapımı The Hunt’ta birlikte çalışan Thomas Vinterberg ve Mads Mikkelsen‘in yeniden bir araya geldiği, belli bir seviyeyi aşmayan alkol tüketiminin etrafımızdaki dünyayı daha açık bir zihinle algılamamızı sağladığı teorisini test eden bir grup lise öğretmeninin hikâyesini konu alan Another Round, kısa bir süre önce En İyi Uluslararası Film Oscarı’nın sahibi oldu.

Çiçeği burnunda Oscar ödüllü film, yeniden çevrim furyasının yeni kurbanı oluyor. Variety’nin haberine göre Another Round’un yeniden çevrimi için hazırlıklara başlandı.

Leonardo DiCaprio’nun sahibi olduğu yapım şirketi Appian Way, Jake Gyllenhaal’un yapım şirketi Nine Stories ve Elizabeth Banks’in prodüksiyon şirketinin de yer aldığı teklif savaşının ardından filmin hakları satın aldı.

resim

Bu gelişmeyle birlikte yeniden çevrimin başrolünde Leonardo DiCaprio yer alma ihtmali ortaya çıktı. DiCaprio, rol alması hâlinde orijinal filmde Mads Mikkelsen tarafından canlandırılan karaktere hayat verecek. Henüz DiCaprio’nun filmde rol alıp almayacağı konusunda resmi bir açıklamanın yapılmadığını sözlerimize ekleyelim.

Bu filmle ilk Oscar adaylığını kazanan Thomas Vinterberg, Another Round yeniden çevriminin yapımcılığını üstlenecek. Filmin yazma ve yönetme aşamasında ise yer almayacak. Another Round’un yapımcılarından Sisse Graum Jørgensen ve Kasper Dissing de yeniden çevrimde yapımcı olarak boy gösterecek.

Yönetmeni ve başrol oyuncusu henüz netlik kazanmayan bu yeniden çevrimle ilgili elimizdeki bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı.

Druk
2020
Druk
Komedi / Dram117 dk

Yönetmen: Thomas Vinterberg
Bir kasabada öğretmenlik yapan Martin ve üç arkadaşı, kanımızda doğuştan alkol eksikliği olduğunu ileri süren bir teoriye gönül verir. Teori uyarınca, güne başlamadan bu “eksikliği tamamlayarak” monotonluktan kurtulacak, paslanmış yeteneklerini yeniden...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

kuzeydebiryer 30 Nisan 2021 02:22
En iyi uluslararası filmde benim favorimdi. Alkol deneyi üzerine inşa edilen senaryo başarılıydı. Yeniden çevrim bence saçma olmuş. Bu hadi şunun etinden sütünden her şeyinden yararlanılanım fikri hoşuma gitmiyor.

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film