Giriş Kayıt

Alien: Romulus İlk Fragmanı Çıktı: Seri Köklerine Dönüyor


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 21 Mart 2024 11:24

545 

resim

Yönetmen ve yazar Fede Alvarez'in Alien: Romulus filminin ilk fragmanı nihayet geldi. Serinin yeni filmine gerilim dolu bir bakış atan fragmandan az ama öz diyebileceğimiz anlar yakalıyoruz. Kanlı bir uzay istasyonu, Facehugger'ların etrafta koşuşturmasına tanık olurken, fragmanın sonunda Xenomorph da kendini gösteriyor.

Fragmanda ayrıca Sigourney Weaver'ı da andıran filmin yıldızı Cailee Spaeny'yi de görüyoruz elinde silahı ile zorlu bir andayken izliyoruz.

Film için paylaşılan ilk teaser afişi de oldukça yalın ve bir o kadar da güçlü.

Yönetmen koltuğunda Don't Breathe ve Evil Dead (2013) filmlerinin yönetmeni Álvarez'in oturduğu film ilk kez Mart 2022'de ortaya çıkmıştı. O dönemde Álvarez'in serinin önceki filmlerinden genel olarak bağımsız olmasını düşündüğü hikayenin, orijinal Alien'ın yönetmeni Ridley Scott'ın kafasında yıllarca çalkalandığını öğremiştik. Scott aynı zamanda Romulus'ta yapımcı olarak da görev almış.

Romulus'un ilk ve ikinci filmler olan Alien (1979) ve Aliens (1986) arasındaki zaman çizelgesinde geçtiğini biliyoruz . 20th Century Studios, geçen yıl bir sinopsis yayınlamış ve yeni Alien filminin konusu hakkında bir şeyler öğrenebilmiştik:
Alıntı:
"Son derece popüler ve kalıcı film serisinin dokuzuncu bölümünde, uzak bir dünyada bir grup genç insan kendilerini evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya buluyor."

Mare of Easttown dizisinin yıldızı Spaeny'ye oyuncu kadrosunda David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn ve Aileen Wu gibi isimler eşlik etmiş.

Alien: Romulus filmi, 16 Ağustos 2024'te vizyona girecek.


Alien: Romulus
2024
Alien: Romulus
Korku / Bilim-Kurgu

Yönetmen: Fede Alvarez
Alien: Romulus, kendilerini evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya bulan, uzak bir dünyada yaşayan bir grup gencin hikayesini konu ediyor. - Gönderen: Blocked...


Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film