Giriş Kayıt

Aaron Paul ve Vince Gilligan, Heyecanla Beklenen Breaking Bad Filmi Hakkında Konuştu


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 19 Eylül 2019 14:09

432 

resim

Breaking Bad’in yaratıcısı olan Vince Gilligan ve Jesse Pinkman’a hayat veren Aaron Paul, heyecanla beklenen Breaking Bad filmi hakkında önemli açıklamalarda bulundular. El Camino: A Breaking Bad Movie adını taşıyan film, 11 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

11 Ekim’de Netflix’te izleyici ile buluşacak olan Breaking Bad filmi için heyecanlı bekleyiş sürerken, film hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. El Camino: A Breaking Bad Movie adını taşıyan filmde Jesse Pinkman rolünü tekrarlayan Aaron Paul ve hem Breaking Bad dizisinin yaratıcısı hem de filmin yazar ve yönetmeni olan Vince Gilligan, birlikte verdikleri bir röportajda film hakkında önemli açıklamalarda bulundular.

Bu filmi Breaking Bad izleyicileri için çektiklerini söyleyen Vince Gilligan, “12 yılın ardından hâlâ Breaking Bad’i izlemediyseniz, muhtemelen şimdi de başlamayacaksınızdır. Olur da başlarsanız umarım bu filmle bir şekilde bağ kurabilirsiniz ama diziyi izleyenler kadar keyif almayacağınıza eminim. Ne olup bittiğini Breaking Bad’i izlemeyenlere açıklamak için durmuyoruz. Senaryoyu yazarken belki ikisini de yapmanın bir yolu vardır diye düşündüm. Belki ne olup bittiğini izleyicilere açıklamanın bir yolu vardır. Ama bunun bir yolu varsa da ben bulamadım.” ifadelerini kullandı.

El Camino: A Breaking Bad Movie’nin iki saatin sonunda tamamlanan kapalı uçlu bir hikâye anlattığını söyleyen Gilligan, bu açıklamasıyla Breaking Bad filminin Jesse Pinkman’in hikâyesini noktalayacağını düşündürdü.

Breaking Bad’in finalinin ardından Jesse Pinkman’ın başına gelenlere odaklanacak olan filmde diziden tanıdığımız 10’dan fazla karakterin yer alacağını açıklayan Gilligan, bu karakterlerin hangileri olacağını ise söylemedi. Ancak Charles Baker’ın hayat verdiği Skinny Pete ve Matt L. Jones’un canlandırdığı Badger’ın bu karakterlerden ikisi olacağı biliniyor.

Aaron Paul ise ilk başta bu film için Jesse Pinkman rolüne geri dönmenin iyi bir fikir olup olmadığı konusunda kararsız olduğunu, fakat Vince Gilligan projede yer aldığı için rolü kabul ettiğini ifade etti: “Jesse’yi gerçekten sevdim. Onu herkesten daha iyi tanıyordum ama sonunda rolü geride bırakıp uzaklaşmak omzumdan bir yükün kalkmasını sağladı. Gezegendeki herkes gibi ben de Vince ve ekibin Breaking Bad’in sonuyla harika bir iş çıkardığını düşünüyorum ve neden bununla oynayasın ki? Ama burada Vince’ten bahsediyoruz. Vince’in peşinden ateşin içine bile yürürüm. Ona bu kadar güveniyorum. Benden ne istese yaparım.”

Breaking Bad’i CinemaScope formatında çekmek istediğini fakat AMC’nin bu fikre yanaşmadığını söyleyen Vince Gilligan, El Camino: A Breaking Bad Movie ile sonunda bu isteğine kavuştuğunu açıkladı. Better Call Saul ile tanınan Marshall Adams’ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği film, ARRI Alexa 65 kamera ile çekildi. 2.39 formatında çekim yapan ARRI Alexa 65 daha önce The Revenant gibi filmlerde kullanılmıştı.

Çekimleri tamamlanıp yayınlanmasına kısa bir süre kalana kadar resmi olarak duyurulmayan El Camino: A Breaking Bad Movie’yi nasıl bu kadar uzun süre gizli tutabildiklerini de açıklayan Gilligan; bazen çekim yaptıkları alanları kamyonlarla ve perdelerle kapattıklarını, ekibe senaryoları son ana kadar vermediklerini ve özellikle bir oyuncuyu gözlerden uzak tutmak için özel bir jetle Albuquerque’ye getirip götürdüklerini ifade etti.

Öte yandan El Camino: A Breaking Bad Movie’nin ABD’de kısa süreliğine de olsa vizyona gireceği açıklandı. Breaking Bad filmi Netflix’te yayınlandığı gün, yani 11 Ekim’de ABD’de sinemalarda gösterime girecek ve 11-13 Ekim tarihleri arasında sinemalarda gösterilecek.

El Camino: A Breaking Bad Movie, 11 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

El Camino: A Breaking Bad Movie
2019
El Camino: A Breaking Bad Movie
Aksiyon / Dram122 dk

Yönetmen: Vince Gilligan
Jesse Pinkman, tutsaklıktan kurtulmasının ardından geleceğini kurabilmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır. Breaking Bad dizisinin son sezonunda Jesse ve Walter'ın yolları ayrılmıştı. Jesse, bir kartel tarafından uyuşturucu madde üretmesi için esir...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film