Giriş Kayıt

76. Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan İçin Yarışacak Babyteeth'ten İlk Fragman Geldi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 22 Ağustos 2019 15:39

463 

resim

Eliza Scanlen, Ben Mendelsohn ve Essie Davis’in başrollerini üstlendiği, dünya prömiyerini yapacağı 76. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışacak Babyteeth’ten ilk fragman yayınlandı.

Daha önce Offspring, Sisters ve Rake gibi Avustralya yapımı dizilerde yönetmen koltuğuna oturan Shannon Murphy, bu yıl ilk uzun metraj filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Murphy’nin yönetmen koltuğuna oturduğu Babyteeth, dünya prömiyerini yapacağı 76. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan için yarışan filmler arasında yer alacak.

Babyteeth, Murphy’nin ilk filmi olmasına rağmen yan seçkilerden birinde değil Ana Yarışma’da yer alması, Ana Yarışma’da kadın bir yönetmenin imzasını taşıyan iki filmden biri olmasıyla şimdiden festivalin en dikkat çekici filmleri arasına girmeyi başarmış durumda.

Rita Kalnejais‘in senaryosunu kaleme aldığı film, ciddi bir hastalıkla boğuşan genç Milla’nın ufak çaplı bir uyuşturucu satıcısı olan Moses’a aşık olmasıyla yaşanan olayları konu alıyor. Bu ilişki Milla’ya yaşamak için yeni bir motivasyon kaynağı olurken, çevresindeki insanlara kaybedecek bir şeyleri yokmuş gibi yaşamanın ne anlama geldiğini gösteriyor. Milla’nın ailesi için ilk başta büyük bir felaket gibi görünen bu olaylar, zamanla kontrolü elden bırakıp hayatın kaosu içindeki zarafeti bulmalarını sağlıyor.

Filmde Milla’ya Sharp Objects dizisiyle dikkat çeken Eliza Scanlen hayat verirken, başrollerde ona Ben Mendelsohn ve The Babadook ile tanınan Essie Davis eşlik ediyor. Dünya prömiyerini 4 Eylül’de Venedik’te yapacak filmden yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Babyteeth
2019
Babyteeth
Komedi / Dram120 dk

Yönetmen: Shannon Murphy
Milla’nın yeni aşkı başta ailesi olmak üzere herkesi telaşlandırır. Çünkü Milla daha 15 yaşındadır, kanser hastasıdır, üstelik sevgilisi ondan yaşça büyük, evsiz bir torbacıdır. Her şey felakete doğru mu sürüklenecek yoksa Milla yaşama tutkusunu...
7.2 (19,204 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film