Giriş Kayıt

2020 Sundance Film Festivali'nde Beğeniyle Karşılanan Palm Springs Filminden Fragman Geldi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 18 Haziran 2020 12:18

630 

resim

2020 Sundance Film Festivali’nde beğeniyle karşılanan Palm Springs filminden fragman yayınlandı. Andy Samberg ve Cristin Milioti’nin başrollerini üstlendiği film, 10 Temmuz’da Hulu’da yayınlanacak.

2020 Sundance Film Festivali’nin sinema dünyasına kazandırdığı keşif filmlerinden birisi de ilk uzun metrajına imza atan Max Barbakow‘un yönettiği Palm Springs filmi oldu. Barbakow’un senaryosunu Andy Siara ile birlikte kaleme aldığı film, eleştirmenlerden aldığı olumlu yorumlarla dikkatleri üzerine çekti ve yılın merak edilen yapımlarından birine dönüştü.

Filmin bu kadar çok beğenilmiş olması stüdyoların dikkatini çekti. Neon ve Hulu şirketleri, filmin haklarını 17.5 milyon dolara satın alarak Fox’un 2016’da Birth of a Nation’a ödediği tutarı 69 sentle geçti ve böylece film, Sundance Film Festivali’nde yeni bir rekora imza attı ve festival tarihinin en pahalı anlaşması olarak akıllarda yer edindi. Hatta bazı kaynaklara göre Neon ve Hulu’nun, Palm Springs’in hakları için 22 milyon dolar ödediği de söyleniyor.

resim

Filmin başrollerinde Brooklyn Nine-Nine’la yıldızı parlayan Andy Samberg ve How I Met Your Mother’da anne karakterini canlandırmasıyla tanınan Cristin Milioti yer alıyor. İkiliye J.K. Simmons, Peter Gallagher, Camila Mendes, Tyler Hoechlin, Meredith Hagner, Dale Dickey gibi isimler eşlik ediyor.

Konusuyla Groundhog Day’i anımsatan film, küçük kız kardeşi Tala’nın Palm Springs’teki düğününde nedime olan Sarah’nın, kaygısız kişiliğiyle ön plana çıkan Nyles ile tanışmasını ve ikilinin yaşadıkları ilginç olayları konu alıyor. Palm Springs’teki düğünde yolları kesişen ikili, bir süre sonra aynı döngünün içerisine hapsoluyor. Sürekli kendilerin aynı yere geri dönmüş bir şekilde bulan Sarah ve Nyles, hem birbirlerinden ve hem de bulundukları döngüden kurtulmak için ellerinden geleni yapıyor.

Andy Samberg’in de yapımcıları arasında yer aldığı film, 10 Temmuz‘da Hulu’da yayınlanacak. Filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Palm Springs
2020
Palm Springs
Komedi / Fantastik / Gizem / Romantik90 dk

Yönetmen: Max Barbakow
Rahat bir insan olan Nyles ve nedime olmaya pek de istekli olmayan Sarah'nın yolu, Palm Springs'te bir düğünde kesişir. İkilinin arasında romantik anlar yaşanır. Ancak Sarah, Palm Springs'ten ne zaman ayrılmaya çalışsa kendini yeniden aynı yerde bulur. Sarah...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film