Giriş Kayıt

2019 Sundance Film Festivali’nde Prömiyerini Yapan Light from Light'tan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 08 Ekim 2019 23:55

599 

resim

Başrollerinde başarılı komedyen Jim Gaffigan ve Marin Ireland’ın yer aldığı, dünya prömiyerini yaptığı 2019 Sundance Film Festivali’nde beğeniyle karşılanan Light from Light’tan fragman yayınlandı.

Sundance Film Festivali, birbirinden başarılı filmlere ev sahipliği yapmasının yanında keşif açısından birçok bağımsız filmin de prömiyerini yaptığı bir festival olmasıyla sinemaseverlerin gönüllerini fethediyor.

Share, The Farewell, Blinded by the Light, The Last Black Man in San Francisco gibi bağımsız filmlerin dünya prömiyerlerine sahne olan festivalin bir diğer dikkat çekici filmi de Light from Light oldu. Festivalin NEXT şeçkisinde dünya prömiyerini yapan film, aldığı olumlu yorumlarla adından söz ettirdi.

resim

2014 yapımı Something, Anything ile sinema dünyasına giriş yapan Paul Harrill, Light from Light’ın yönetmeni olarak karşımıza çıkıyor. Filmin başrollerini ünlü komedyen Jim Gaffigan ve Hell or High Water, The Miseducation of Cameron Post filmlerinde rol alan Marin Ireland üstleniyor.

Film, bekar bir anne olan Shelia ile paranormal araştırmacı Richard’ı odak noktasına alıyor. Sheila, Tennessee’deki bir çiftlik evinde paranormal olaylara şahitlik eder. Richard ise hayatını kaybeden eşinin hâlâ o evde olabileceğine inanır. İkilinin bir araya gelmesiyle başlayan olaylar, Sheila’nın oğlu Owen ve sınıf arkadaşı Lucy’nin de dâhil olmasıyla farklı bir yöne evrilir. Konusuyla dikkat çeken filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Light from Light
2019
Light from Light
Dram

Yönetmen: Paul Harrill
Light from Light, bekar bir anne olan Shelia ile paranormal araştırmacı Richard’ı odak noktasına alıyor. Sheila, Tennessee’deki bir çiftlik evinde paranormal olaylara şahitlik eder. Richard ise hayatını kaybeden eşinin hâlâ o evde olabileceğine inanır....


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film