Giriş Kayıt

2019 Sundance Film Festivali’nde Prömiyerini Yapan Ms. Purple'dan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 27 Temmuz 2019 15:53

461 

resim

Oyuncu kimliğiyle tanınan Justin Chon’un yazıp yönettiği, dünya prömiyerini yaptığı 2019 Sundance Film Festivali’nde beğeniyle karşılanan Ms. Purple’dan fragman yayınlandı.

Hatırlayacak olursanız Lulu Wang‘in yazıp yönettiği The Farewell, dünya prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nde beğeniyle karşılanmış ve birçok sinema eleştirmeni tarafından festivalin en iyi filmleri arasında gösterilmişti. Bir aile düğününe katılmak için Çin’e giden Çin asıllı Amerikalı Billi’nin ailesiyle bağ kuracağı bir yolculuğa çıkmasını konu alan film, festivalin Amerikan Sineması Yarışma Filmleri bölümünde gösterilmişti.

Bu bölümde dünya prömiyerini yapan ve The Farewell ile benzerlik taşıyan başka bir film daha var: Ms. Purple. Oyuncu kimliğiyle tanıdığımız, aynı zamanda Man Up ve Gook filmleriyle yönetmenlik alanında da tecrübe kazanan Justin Chon‘un yönetmenliğini üstlendiği film; anneleri tarafından terk edilen ve babaları tarafından büyütülen Çin asıllı Amerikalı Kasie ve erkek kardeşi Carey’i odak noktasına alıyor.

Film, kardeşlerin ölüm döşeğindeki babalarına bakan hemşirenin işi bırakmasıyla gelişen olayları anlatıyor. Babasına bakan Kasie, Carey’nin yardımını alıyor ve bu iki kardeş, küçük ailelerini bir arada tutmak için ellerinden geleni yapıyor. Aile bağlarının yenilendiği ve yeni ilişkilerin varlık gösterdiği film, ebeveyn dinamiğinin zorluklarını da mercek altına alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Tiffany Chu, Teddy Lee, Octavio Pizano ve James Kang yer alıyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi belli olmayan filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.



Ms. Purple
2019
Ms. Purple
Dram87 dk

Yönetmen: Justin Chon
Amerika'da yaşayan Asyalı iki kardeşin dramatik hikayesini anlatan Mr. Purple, Kasie ve Carey'nin yaşam mücadelelerini odağına alıyor. Los Angeles'ın Kore mahallesi olan Koreatown'da kısılıp kalan ve anneleri tarafından terk edilen kardeşlere babaları bakar....
6.3 (690 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film