Giriş Kayıt

Yeni The Office Dizisinin Adı Belli Oldu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 04 Haziran 2024 17:02

188 

resim

The Office evreninde geçen yeni dizide Domhnall Gleeson ve Sabrina Impacciatore başrolde.

The Office, dizisinin yeni versiyonun adı, Greg Daniels'ın Amerika Yazarlar Birliği sayfası sayesinde ortaya çıktı. Daha önce "Daniels & Koman İsimsiz Projesi" olarak anılan yenileme, "The Paper" adını aldı.

"The Office" bir kağıt şirketi Dunder Mifflin'in Scranton şubesinde yaşananları bir belgesel ekibinin çekimleriyle anlatıyordu. "The Paper" adlı yeni dizi, "The Office"in devamı değil ancak onunla aynı evrende geçiyor. Dizinin konusu şu şekilde özetleniyor:

Dunder Mifflin'in Scranton şubesini ölümsüzleştiren belgesel ekibi, ölmekte olan tarihi bir orta Batı gazetesini keşfeder ve gazete sahibinin, gönüllü muhabirlerle gazeteyi canlandırma çabalarını kaydetmeye başlar.

Yakın zamanda dizi Peacock'a tam sezon onayı aldı ve Temmuz ayında çekime başlaması bekleniyor. Daniels, bunun tamamen bağımsız bir yapım olacağını ve Steve Carell, John Krasinski, Jenna Fischer gibi isimlerin rol aldığı "The Office" dizisindeki karakterleri içermeyeceğini daha ilk andan itibaren net bir şekilde ifade etti.

"The Paper"ın kadrosu henüz tamamlanmamış olsa da başrollerde Domhnall Gleeson ve Sabrina Impacciatore olduğunu biliyoruz. Gleeson, Star Wars'un devam üçlemesinin yanı sıra "Ex Machina" ve "The Revenant" gibi filmlerde rol aldı ve yakın zamanda Hulu'nun sınırlı dizisi "The Patient"taki FX performansıyla Altın Küre kazandı.

Uzun süredir İtalyan yapımlarında yer alan Impacciatore, yakın zamanda Emmy adaylığı kazandığı HBO'nun hit dizisi "The White Lotus"un 2. sezonundaki rolüyle ses getirdi. İki oyuncunun da karakter ayrıntıları henüz belli değil, ancak yapım sürecinin hızlanmasıyla "The Paper"dan daha fazla haber duymayı bekliyoruz.








Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film