Giriş Kayıt

Westworld'ün 3. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 20 Mayıs 2019 12:44

935 

resim

HBO, sevilen bilimkurgu dizisi Westworld’ün heyecanla beklenen 3. sezonundan ilk fragmanı yayınladı. Westworld 3. sezon, 2020’de izleyici ile buluşacak.

HBO, dün gece yayınlanan final bölümüyle en popüler dizisi olan Game of Thrones’a veda ederken, bir diğer büyük bütçeli dizisi olan Westworld‘ün yakında geri döneceğini izleyicilere hatırlatmayı ihmal etmedi. Game of Thrones finalinin ardından Westworld’ün merakla beklenen 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Bilimkurgu ve western türlerini başarıyla harmanlayan Westworld, yayınlanan ilk iki sezonuyla beğeni kazanmış ve HBO’nun en sevilen dizileri arasına girmeyi başarmıştı. 2. sezonu geçtiğimiz yılın yaz aylarında yayınlanan Westworld’ün 3. sezonu 2020’de izleyici ile buluşacak.


resim

Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Ed Harris ve Tessa Thompson gibi oyuncuları kadrosunda barındıran dizinin 3. sezonunda, Breaking Bad’deki Jesse Pinkman rolüyle Emmy kazanan Aaron Paul da oyuncu kadrosuna katılacak. Dizinin yeni sezonu için HBO tarafından yayınlanan ilk fragman da Paul tarafından canlandırılacak karaktere odaklanıyor. Görünüşe bakılırsa 3. sezonda Westworld parkı dışında yaşananlar oldukça önemli bir yere sahip olacak. Paul da dış dünyada yaşanan değişime ayak uyduramayan bir karaktere hayat verecek. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla bu yeni karakterin yolu Westworld’den kaçmayı başaran Dolores ile kesişecek.

Yeni sezonda Aaron Paul’un yanı sıra Lena Waithe, Scott Mescudi ve Marshawn Lynch da oyuncu kadrosuna dâhil olacak. Westworld’ün merakla beklenen 3. sezonunun 2020’de yayınlanacağı kesinleşmiş olsa da henüz net bir yayın tarihi açıklanmış değil.



Westworld
2016
Westworld
Dram / Gizem / Bilim-Kurgu62 dk

Yönetmen: Jonathan Nolan, Frederick E.O. Toye, Richard J. Lewis
İki konuk ileri teknolojinin kullanıldığı bir eğlence parkında Vahşi Batı macerasına çıkar. Parktaki insanlar robottur ve park Roma, Vahşi Batı ve Ortaçağ dönemlerine benzetilerek sahici bir hayat yaratmak amacıyla tasarlanmıştır. Merkezi bilgisayar...
8.5 (535,821 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

BrainscanTrickster 21 Mayıs 2019 05:56
Hype olamadım. Umarım göründüğünden daha iyidir, ilk 2 sezona baya sönük bir trailer

Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film