Giriş Kayıt

Viggo Mortensen, Amazon'un LOTR Uyarlamasındaki Yeni Aragorn'a Tavsiyelerde Bulundu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 09 Kasım 2018 02:40

444 

resim

Viggo Mortensen, Amazon’un heyecan yaratan The Lord of the Rings dizisinde Aragorn’u canlandıracak oyuncuya tavsiyelerde bulundu.

Amazon, televizyon dünyasındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. The Lord of the Rings serisini bir kez daha ekrana taşımaya hazırlanan şirket, dizi ekibine dikkat çekici isimler eklemişti. Senaryosunu J.D. Payne ve Patrick McKay‘ın kaleme alacağı yapıma yönelik çalışmalar da sürüyor.

Viggo Mortensen ise genç Aragorn’un hayatına odaklanması beklenen diziye ilişkin açıklamalar yapmayı ihmal etmiyor. Fikirlerini paylaşmakta sakınca görmeyen Mortensen, deneyimlerini ve film çekimleri sırasında kamera arkasında yaşadıklarını Collider röportajında anlatıyor. Oyuncu, Aragorn’u canlandıracak kişiye tavsiyelerini de sunuyor. Mortensen, bir sonraki Aragorn’un kitapları mutlaka okuması gerektiğini söylüyor. Ancak sadece orijinal eserlere değil, aynı zamanda İskandinav efsanelerine de göz atmasını öğütlüyor.


resim

Mortensen’in ilginç bir önerisi de yeni Aragorn’un Akira Kurosawa filmlerini izlemesi. Bu noktada oyuncunun kendi rolüne nasıl adapte olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Mortensen, konuşmasında The Lord of the Rings’e başka bir oyuncunun yerine dahil olduğunu ve karaktere bürünmek için yalnızca birkaç saatinin bulunduğunu belirtiyor. Oyuncu role hayat vermeyi kabul ettiğinde çekimlerin başladığını da gizlemiyor.

Öyle ki, diğer oyuncuların aylarca Elfçe çalıştığı, hatta kılıç kullanma ve at sürme konusunda uzmanlaştıkları bir dönemde araya giriyor Mortensen ve başta korktuğunu da gizlemiyor. Fakat endişelerinin onu durdurmadığı belli. Her şeye rağmen Aragorn’u farklı bir oyuncunun canlandırması bize biraz garip geliyor. Siz ne dersiniz? Amazon ortaya başarılı bir iş çıkarabilir mi?


The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022
The Lord of the Rings: The Rings of Power
Aksiyon / Macera / Dram60 dk

Yönetmen: J.A. Bayona, Wayne Yip, Charlotte Brändström
Amazon Studios’un dizisi, Orta Dünya tarihinin destanlara konu olan İkinci Çağ’ındaki efsanevi kahramanları ilk kez ekrana getirecek. J.R.R. Tolkien’ın The Hobbit ve The Lord of the Rings’inin binlerce yıl öncesinde geçen bu epik drama, izleyicileri büyük...
7.0 (358,329 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film