Giriş Kayıt

Uzo Aduba, Fargo’nun 4. Sezonunun Oyuncu Kadrosuna Dâhil Oldu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 12 Eylül 2019 11:40

264 

resim

Orange Is the New Black’teki performansıyla Emmy kazanan Uzo Aduba, Noah Hawley’nin yaratıcısı olduğu Fargo’nun 4. sezonunun oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Chris Rock’ın başrolünde yer aldığı Fargo 4. sezon, önümüzdeki yıl izleyiciler ile buluşacak.

Coen Kardeşler’in 1996 yapımı aynı adlı filminden televizyona uyarlanan, her sezonunda farklı bir hikâye anlatan Fargo, kazandığı Altın Küre ve Emmy ödülleriyle başarısına başarı katarken, kurgusuyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Noah Hawley’nin yaratıcısı olduğu dizinin 4. sezonu için heyecanlı bekleyişimiz sürüyor.

Yeni hikâyelerle ve karakterlerle yoluna devam edecek olan 4. sezon, izleyiciyi 1950’li yılların Amerika’sına götürecek. O dönemde göçmenlerin akınına uğrayan Kansas eyaletini odak noktasına alacak olan dizi, kamerasını İtalya’dan göç eden İtalyanlar ile Amerika’nın güney eyaletlerindeki ırkçılıktan kaçarak Kansas’a gelen Afrika kökenli Amerikalılar’a çevirecek. Amerikan Rüyası’nın peşinden giden biri İtalyan biri de Afrika kökenli iki aile, aralarındaki barışı sağlamak için en büyük oğullarını takas edecekleri sıra dışı bir anlaşma yaparlar. Kansas City mafyası liderinin bir anda hayatını kaybetmesi işleri kontrolden çıkarırken; dizi, haraç ve uyuşturucu trafiği üzerine kurulu Kansas suç dünyasının derinliklerine inecek.

resim

Konusuyla merak uyandıran dizinin 4. sezonun başrolünde şu sıralar Saw yeniden çevriminin hazırlıklarıyla uğraşan Chris Rock yer alacak. Rock’a; Jack Huston, Wes Anderson filmlerinden tanıdığımız Jason Schwartzman, en son Mary Poppins Returns filminde rol alan Ben Whishaw, Chernobyl ve Wild Rose ile büyük çıkış yakalayan Jessie Buckley, Andrew Bird, E’Myri Crutchfield ve Amber Midthunder gibi isimlerin eşlik edeceğini daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Kısa bir süre önce dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dâhil oldu. Deadline’ın haberine göre Orange Is the New Black’teki performansıyla Emmy kazanan ve şu sıralar Cate Blanchett’lı Mrs. America’nın çekimleriyle meşgul olan Uzo Aduba, Fargo’nun 4. sezonunda yer alacak. Uzo Aduba’nın canlandıracağı karakterle ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Çekimlerine bu sonbaharda başlanacak olan dizinin 4. sezonunun 2020 yılında yayınlanması bekleniyor.

Fargo
2014
Fargo
Suç / Dram / Gerilim53 dk

Yönetmen: Michael Uppendahl, Randall Einhorn, Keith Gordon
Fx'in aynı isimli filmden esinlenen yeni dizisi Fargo, 10 bölümlük bir gerçek suç hikayesini takip edecek. Dizi, yeni bir olay ve yeni karakterleri anlatacak. - Gönderen: Sinigami...
8.9 (425,364 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film