Giriş Kayıt

Umbrella Academy'nin Final Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 17 Şubat 2024 17:14

287 

resim

Netflix, sevilen fantastik macera dizisi The Umbrella Academy'nin dördüncü ve son sezonunun 8 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu. Diziyi başından beri yöneten Steve Blackman, yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak geri dönüyor.

Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya ve Colm Feore rollerine geri dönerken, final sezonunda onlara Nick Offerman, Megan Mullally ve David Cross eşlik edecek.

Gerard Way tarafından yaratılan ve yazılan çizgi roman serisine dayanan dizinin son sezon yenilemesi, üçüncü sezonun başlamasının ardından 2022'de açıklanmıştı. Final sezonu, on yerine altı bölümden oluşacak ve Reginald ile dirilen karısı Abigail'in yeni bir versiyonu şehri gözlemlerken, kardeşlerin güçlerini kaybetmesiyle yeniden inşa edilen evreni ele alacak.

"The Umbrella Academy"nin üçüncü sezonu, Netflix'in haftalık İngilizce TV sıralamasında 124,5 milyon saat izlenmeyle 1 numara oldu ve beş hafta İlk 10'da kaldı. Her üç sezonu da olumlu eleştiriler alan dizi, bugüne kadar altı Emmy adaylığı elde etti.

The Umbrella Academy
2019
The Umbrella Academy
Aksiyon / Macera / Komedi / Dram / Fantastik / Bilim-Kurgu60 dk

Yönetmen: Peter Hoar, Andrew Bernstein, Ellen Kuras
1989 yılında, aynı günde 43 bebek doğar. Bu olayı açıklanamaz kılan ise söz konusu bebeklerin bir gün öncesinde hiçbir gebelik belirtisi göstermeyen ve birbiriyle hiçbir alakası olmayan kadınlardan dünyaya gelmesidir. Çok zengin bir sanayici olan Sir Reginald...
7.9 (278,150 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film